Udovičić i Nikolić vaterpolistima: Herojska pobeda!

Osvajanjem zlata i ubdedljivom odbranom evropskog trona, na veličanstven način ste pokazali nesporan kvalitet, dominaciju i superiornost srpskog vaterpola, piše u čestitci evropskim šampionima

  • 1

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je vaterpolistima Srbije osvajanje evropskog zlata u velikoj pobedi nad reprezetnacijom Mađarske.

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je titulu prvaka Evrope, pošto je u finalnoj utakmici u Budimpešti savladala domaću selekciju Mađarske sa 12:7 (3:1, 4:1, 2:4, 3:1).

OVDE pogledajte ko je sve čestitao na društvenoj mreži Tviter.

- Herojski ste pobedili za Srbiju i učinili naciju ponosnom. Osvajanjem zlata i ubdedljivom odbranom evropskog trona, na veličanstven način ste pokazali nesporan kvalitet, dominaciju i superiornost srpskog vaterpola. Svi igrači, selektor i stručni štab, večeras su izgradili zlatan stepenik ka Olimpijskim igrama - navodi se u čestitci ministra Udovičića.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je u Budimpešti sa tribina bodrio naše vaterpoliste.

Predsednik Nikolić je u čestitci istakao da je posebno zadivljujuće to što su naši vaterpolisti pokazali veliku istrajnost, jedinstvo i hrabrost, timski rad, uz koji ovakav sjajan rezultat nije mogao da izostane.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković se pridružila čestitkama.

"Još jednom ste predanim radom i fantastičnom igrom, u duhu trofejne tradicije našeg vaterpola, stigli do titule evropskog šampiona.

Hvala vam što ste ponovo obradovali naše građane i pokazali kako se igra i bori za Srbiju. Srbija je ponosna na vas", navela je Gojković u čestitci.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TNT

    27. jul 2014 | 23:06

    Nacija je ocekivala da predsednik skoci u bazen...nacija se nadala sa ne zna da pliva :p Dovoljno je i evropsko zlato :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA