ĐURIĆ: Nije prvi put da pustimo igrače u reprezentaciju, a da se vrate povređeni!

Predsednik Partizana reagovao posle informacije o povredi Danila Pantića tokom nastupa za omladinsku selekciju

  • 13

Fudbaler Partizana Danilo Pantić neće nastupiti u polufinalu omladinskog Evropskog prvenstva protiv Portugalije zbog povrede mišića desne noge, a to je izazvalo reakciju u Humskoj.

Predsednik crno-belih Dragan Đurić istakao je da mladi Pantić nije bio u stanju da u kratkom vremenskom periodu igra veliki broj mečeva.

- Eto, Pantić je izgubio još jednu polusezonu, a upozoravali smo pre puta da on i Živković nisu u stanju da u tako kratkom intervalu odigraju veliki broj utakmica. Šta sad da se radi, ljutili se, ne ljutili se, situacija je takva kakva jeste, i tu ne može više ništa da se uradi - rekao je Đurić "Kuriru" i poručio:

- Partizanu je interes reprezentacije veoma bitan, ali ovo nije prvi put da pustimo igrače u nacionalni tim, a da se oni vrate povređeni. Mi smo želeli da pomognemo, pustili smo prvotimce da odu iako to nismo morali, a sada smo ostali bez jednog od glavnih igrača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    28. jul 2014 | 00:17

    jaka ste vi ekipa ako su vam klinci od 16 god glavni igrači !!

  • Dr Taxi

    28. jul 2014 | 10:50

    Šta radi Đurić u Partizanu??? Đurića goni država za privredni kriminal jer je oštetio državu. Goni ga Uprava za borbu protiv organizovanog kriminala. Hapsili ga, bio je u pritvoru pa je položio garanciju od 2 milona evra da bi ga pustili da se brani sa slobode. Nema ni mesec dana kako su ga ponovo privodili zbog drugog krivičnog dela protiv države. I kako je moguće da je taj isti Đurić na čelu Partizana, a Partizan je državni klub. Nije privatni. Kriminalcima je mesto u zatvoru! Da li je moguće da polupismeni Đurić koji se lažno predstavlja kao doktor ekonomskih nauka, još uvek bruka Partizan??!!

  • Tea

    28. jul 2014 | 02:08

    Sad su kao glavni igraci...Djura frizura i njegove izjave, sta radi on vise u Partizanu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA