Sparsi i Greg Popović odlučuju o sudbini Nemanje Dangubića!

Uprkos brojnim pričama o mogućem nastavku karijere Nemanje Dangubića, njegov menadžer Miško Ražnatović otkriva koji su faktori i šta odlučuje o daljem košarkaškom puta mladog beka

  • 6

Pored priča o sastavu košarkaške reprezentacije uoči priprema za Svetsko prvenstvo, još jedna interesantna tema sportske javnosti je dalja karijera Nemanje Dangubića!

Dosadašnji bek Mega Vizure izabran je na draftu od strane Filadelfije, da bi bio trejdovan u San Antonio. Dosadašnji klub sigurno napušta, samo je pitanje gde će otići? Koji je korak između evropske i američke košarke?

Prema nekim pričama, navija za Partizan i tamo želi da ode, opet Zvezda ga, takođe, traži, a tamo bi igrao Evroligu. U igri su i neki evropski klubovi. Šta će se dalje dešavati, pitali smo njegovog menadžera Miška Ražnatovića.

- Ne znam za koga Dangubić navija, ni on ni bilo koji drugi igrač kojeg zastupam. Sve ovo što se priča su nagađanja. Jedino je tačno da ću sesti sa njim i njegovom porodicom do kraja nedelje i da će se tada znati gde će ići posle Mege- otkriva Ražnatović.

- Igranje u Evroligi je sigurno bitan faktor i prednost, ali nije presudno. Za Dangubića su zainteresovani i srpski i evropski klubovi, ali nije važan samo klub već i dužina ugovora, vrednost, takmičenja koja se igraju i klauzula kojom se određuje odlazak u NBA. To je jako bitno jer San Antonio polaže prava na njega i umnogome se pitaju. U principu, od njihovih uslova zavisi čiji će dres Nemanja obući- priznaje poznati menadžer.

Prema saznanjima Telegrafa, Zvezda je definitivno zainteresovana za Dangubića, dok se od klubova iz Evrope pominje Fenerbahče.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    30. jul 2014 | 08:37

    Pa tu nema dileme, covek ide u Partizan da se razvije kao igrac. Dve godine u Partizanu i moze da igra bilo gde .

  • Darko

    30. jul 2014 | 07:02

    Slusaj svoje srce

  • stihl

    30. jul 2014 | 01:03

    Dangubic se dogovorio sa Zvezdom pre par dana, uskoro ce biti i zvanicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA