Karlos obećao dolaske Mesija i Ronalda u Anži!

Sada već penzionisani brazilski fudbaler prenosi namere ruskog kluba koji ima pretenziju za dva trenutno najbolja svetska igrača

  • 0

Brazilski fudbaler Roberto Karlos, koji je završio karijeru u Anžiju, na čijem se sajtu trenutno vodi kao direktor tima, rekao je da će u redove ruskog tima dovesti Lionela Mesija i Kristijana Ronalda čim im isteknu ugovori sa Barselonom, odnosno Real Madridom.

Kako prenosi španska "Marka", na pitanje ko je po njegovom mišljenju bolji igrač od njih dvojice, Karlos je izabrao argentinskog asa.

-Lionel je trenutno najbolji na svetu. Šta je sve uradio u Barseloni, a i dalje priređuje neverovatne predstave. Ronaldo je okosnica Reala, i nemam izraženiju preferenciju ni prema jednom od njih. Jedino je sigurno da ćemo se maksimalno truditi da ih dovedemo - rekao je doskorašnji fudbaler Anžija, čiji vlasnik Sulejman Kerimov radi sve da bi bio u društvu najvećih evropskih klubova i ne libi se da potroši silne pare posle Karlosa i Semjuela Etoa.

Brazilac je iskoristio priliku da se zahvali navijačima koji su glasali za njega u izboru Realove najbolje postavke.

- Zadovoljstvo je biti u društvu Zidana, zato moram da se zahvalim svima koji se sećaju mojih 11 godina u Madridu - rekao je Karlos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA