Vidića pobedio njegov Junajted posle penala (FOTO) (VIDEO)

Naš fudbaler je imao prvu priliku za Inter protiv bivšeg kluba, a sa terena je ispraćen ovacijama kada je zamenjen u 70. minutu

  • 0

Već u predsezoni je Nemanja Vidić imao priliku da igra protiv bivšeg kluba u kom je ostavio ogroman trag.

Fudbaleri Intera i Mančester junajteda odigrali su prijateljski meč, u okviru Čempions kupa, a slavio je Junajted posle penal serije (5:3).

U regularnom delu meča nije bilo golova, a po prikazanoj igri je bolji bio engleski klub.

Konkretno, u prvih 45 minuta je bolji bio klub iz Mančestera, premda je novi menadžer Luj van Gal eksperimentisao i na levi bok poslao Ešlija Janga (Jang, Evans i Flečer su jedini odigrali ceo meč).

Najbolju priliku za gol je imao Džons koji je u 10. minutu pogodio stativu nakon izvedenog kornera, a pretili su i Mata i Runi.

Upravo je Vidić imao prvu priliku za Junajted, koji je pokušao glavom, ali je loptu poslao iznad gola. Naš fudbaler je u 70. minutu napustio teren, a brojniji navijači Mančestera su ga častili ovacijama. Nešto ranije je iz igre izašao Zdravko Kuzmanović.

U nastavku su šanse dobili Zaha, Kagava i Nani, kog je potom brzo zamenio Čičarito.

Najbolju priliku za Inter imao je Guarin iz slboodnog udarca, ali je na dobro intervenisao De Hea.

S obzirom da su mreže bile prazne punih 90 minuta, odmah se pristupilo penalima.

Pogađali su Jang, Čičarito, Kleverli, Kagava i Flečer, dok su na drugoj strani bili precizni Guarin, Mvila i Tajder, a potom je Andreoli pogodio prečku.

MANČESTER JUNAJTED: Lindegard (De Hea), Smoling (Kin), Džons (Bleket), Evans, Valensija (Šo), Flečer, Erera (Kleverli), Jang, Mata (Nani, nedugo zatim Čičarito), Runi (Zaha), Velbek (Kagava).

INTER: Handanovič (Karizo), Ranokia, Vidić (Andreoli), Huan, Dambrosio, Džonatan, Kuzmanović (Laksalt), Krhin (Mvila), Dodo (Nagatomo), Bota (Taider), Ikardi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA