POBEŽE NOLE: Nadal odustao od Toronta i Sinsinatija!

Španski teniser zbog povrede neće braniti titule na ovim Mastersima što bi srpski teniser Novak Đoković mogao da iskoristi i uveća prednost na ATP listi

  • 5

Španski teniser Rafael Nadal objavio je da je zbog povrede primoran da otkaže učešće na ATP turnirima Masters serije u Torontu i Sinsinatiju, gde je trebalo da brani titule.

Španac je naveo da je povredio zglob desne ruke i da će pauzirati oko tri nedelje.

- Nažalost, povredio sam se juče na treningu. Moji lekari su testovima utvrdili povredu zgloba i moraću da budem van konkurencije dve do tri nedelje. Veoma sam razočaran što neću moći da branim titule, zahvaljujem svim navijačima na podršci - izjavio je Nadal.

Odustajanjem sa predstojećih mastersa drugi teniser sveta neće braniti bodove, pa je Srbin Novak Ðoković u prilici da uveća prednost na čelu ATP liste.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ashaver

    31. jul 2014 | 09:37

    Da li mora, u svakoj prilici, ispred Novakovog imena da stoji rec "Srbin". Pa, valjda je samo jedan Novak Djordjevic sa tenis reketom br 1 i, valjda, ceo svet zna da je on Srbin. Ovako ispada da ih ima vise, da svi ti drugi Novaci, takodje, nose tenis rekete br 1, a da je samo jedan od njih Srbin.Izgleda kao da, vrlo providno, pokusavate da u Novakov svetski uspeh, "prosvercujete" celu naciju, a tenis je tako individualan da to nikako ne moze. Ono "Srbin" ispred njegovog imena, ako ne smanjuje,svakako ne podize Novakovu velicinu. Ustvari, potpuno je nepotrebno. Nacionalizam na stranu, mislim da treba da budemo srecni sto, u istom vremenskom preseku, mozemo da gledamo Novaka, Nadala i Federera kako se otimaju za primat, igrajuci fantastican tenis. P.S. Ja sam Srbin, sa geografskim poreklom iz "Uze Srbije"

  • lana

    31. jul 2014 | 18:11

    Ashaver odavno nisam procitala ovako istinit i objektivan komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA