IV: "Delpo" i Conga sigurni, Ferer ispao

Peti teniser sveta poražen u šesnaestini finala Indijan Velsa od Denisa Istjomina - 4:6, 3:6

  • 0

Još jedan favorit je završio takmičenje u Indijan Velsu. Peti "kosturaš" David Ferer spakovao je kofere posle poraza u šesnaestini finala od Kazahstanca Denis Istjomina.

Istjomin, trenutno 51. teniser sa ATP liste, je sve iznenadio lakim i ubedljivim trijumfom od 6:4, 6:3 posle 74 minuta igre. Ferer je ove sezone u sjajnoj formi i očekivalo se da i u Indijan Velsu zabeleži visok plasman. Ovo mu tek drugi poraz ove sezone posle 19 pobeda i osvojenih turnira u Oklendu, Buenos Ajresu i Akapulku.

Za razliku od Ferera, ostali favoriti su bili sigurni. Deveti nosilac, Argentinac Huan Martin del Potro, plasirao se u osminu finala pobedom nad Špancem Fernandom Verdaskom  6:2, 7:6 (8:6).

Siguran je bio i Žo Vilfred Conga, koji je eliminisao Radeka Štepaneka, uprkos izugbljenom prvom setu 6:7 (2:7), 6:3, 6:2. Brazilav Tomas Beluči nije se oznojio za plasman u osminu finala, pošto mu Nikolaj Davidenko nije ni izašao na megdan. Rus je poslednja u nizu žrtava stomačnog virusa koji hara Indijan Velsom. 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA