One su najseksi cice srpskih sportista! (FOTO) (VIDEO)

Neke od njih su poznate jer se bave javnim poslom, dok su druge postale poznate po vezama sa sportistima. Predstavljamo vam neke od najlepših devojaka srpskih atleta

  • 12

Poznato je da lepe devojke idu uz mlade i uspešne sportiste. U svakom sportu imate po nekog igrača koji ima seksi atraktivnu devojku koja je model ili manekenka, a ponekad i sama uspešna sportiskinja.

Neki se na kraju i ožene njima, poput Janka Tipsarevića koji je oženio Biljanu Šešević, atraktivnu manekenku, ili Ognjena Kajganića, koji ima sina s Ivanom Đerisilo, ali ponekad dođe i do raskida.

Telegraf vam predstavlja koje su trenutno najlepše i najatraktivnije devojke srpskih sportista

Fudbaler Filip Đorđević i manekenka Jovana Švonja uskoro staju na ludi kamen. Ovo svakako nije iznenađenje, pošto su česte veze sportista i lepotica iz javnog života, posebno onih iz sveta mode i fudbala.

Veridba Đorđevića i Švonje dogodila se pet meseci posle njihove veze, a budući da su često bili zajedno, iako žive u različitim gradovima, mnoge nije iznenadila. Pre ovog emotivnog odnosa, Švonju su spajali s fudbalerom Partizana Lolom Smiljanićem, a široj javnosti je postala poznata jer je zbog nesrećne ljubavi htela da skoči u Dunav.

Čini se, konačnu sreću pronašla je u zagrljaju fudbalera Lacija, a ovo je bio povod  da analiziramo ostale veze sportista i lepotica i da vam predstavimo neke od njih.

Posle pauze zbog suspenzije srpski teniser Viktor Troicki počeo je da beleži sjajne rezultate, i to možda baš zbog nove ljubavi, nesuđene Brenine snajke, manekenke Sofije Milošević.

Njih dvoje svoju ljubav ne kriju, pa su tako nedavno nekoliko dana proveli zajedno na crnogorskom primorju, gde su bili na venčanju Novaka i Jelene Đoković. Poznat po tome da voli manekenke, Troicki je pre Sofije bio s njenom koleginicom Sunčicom Travicom.

Sofija Milošević

Voli ih Viktor, ali i rukometaš Vlada Mandić.

Srpski Kazanova, kako ga zovu, ne govori rado o svom privatnom životu, ali njegova devojka Dejana Živković na sve načine želi to da istakne.

Pošto je Vlada nekoliko puta opomenuo da će je ostaviti ako nastavi da objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama, Dejana se smirila.

Sad uživa u ljubavi s rukometašem, ali Dejanu znamo kao "Stojketovu bivšu", jer je proslavila veza s Vladimirom Stojkovićem, a viđali su je i s Lolom Smiljanićem.

Sigurno jedna od najlepših devojaka sportista jeste strelac Ivana Maksimović. Ona već nekoliko meseci uspešno održava vezu na daljinu s košarkašem Danilom Anđušićem.

Njoj možda nije mesto među ovim manekenkama, jer je olimpijska vicešampiona, ali je njena lepota presudila da je uvrstimo u naš izbor.

Ivana Maksimović

Posle nauspele veze s Jelenom, sadašnjom suprugom fudbalera Nenada Krstičića, Anđušić je utehu pronašao u zagrljaju lepe sportstkinje. Uprkos razdvojenosti, njih dvoje preko društvenih mreža svakodnevno iskazuju svoje emocije.

Prema vašem mišljenju, ko je najlepša devojka domaćih sportista?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PokojnaMileva

    2. avgust 2014 | 19:56

    Po meni najbolja je Ivana Maksimovic. Ona jedina nije izvestacena kao ove ostale.

  • Ove

    2. avgust 2014 | 20:37

    Ni paštetu ne znaju da namažu,a kad progovore praznina.

  • Dragan

    2. avgust 2014 | 20:20

    Kako su namazane. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA