Đorđević se zahvalio Dejanu Kraviću!

Dejan Kravić je pokazao zavidan odnos prema radu i timu, poseduje talenat i potencijal na njega ćemo najozbiljnije računati u sledećim reprezentativnim akcijama, rekao je selektor Srbije

  • 15

Selektor Aleksandar Đorđević se zahvalio centru Dejanu Kraviću (24,213)  na dosadašnjem radu u reprezentaciji Srbije, pa je na put u Trst poveo 15 igrača koji će konkurisati za tim.

Našu seniorsku reprezentaciju od 3. do 5. avgusta očekuje turnir u Trstu u okviru priprema za Svetski Kup.

Iako je najavio podmlađivanje reprezentacije za ovu akciju (nije pozvao Savanovića, Katića na prvobitni spisak), Đorđević je usled povreda Kuzmića, Lučića i Dangubiča, ipak odlučio da Raška Katića (34) pozove u tim, a da se dva dana kasnije zahvali mladom Kraviću.

To prilično čudi jer je i centar Nenad Krstić pod znakom pitanja za Mundobasket jer ima problema sa kolenom. To praktično znači da Srbija ostaje trenutno sa tri centra Miroslavom Raduljicom, Raškom Katićem i Vladimirom Štimcom...

- Dejan Kravić je odlično radio na treninzima, pokazao zavidan odnos prema radu i timu. Nesporno je da poseduje talenat i potencijal i da će na njega najozbiljnije računati u sledećim reprezentativnim akcijama.

- Međutim, pred put u Italiju došao je trenutak da se skrati spisak kandidata – rekao je Aleksandar Đorđević, selektor muške seniorske reprezentacije Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    1. avgust 2014 | 15:58

    Nema sta, kada udje voda u usi mnogi treneri gube kompas i sva ona energija i samopouzdanje nestaje. Nije Djordjevic (ma koliko on izgledao samouveren) jos iskusan trener a kamoli selektor reprezentacije od koje se uvek ocekuju medalje. U momentu kada se ne zna sta ce biti sa Krletom on kuci salje Kravica, a da ne pricam o "doslednosti" (Velickovic) gospodina Djordevica da nema nista od naknadnog zvanja igraca a upravo je dolazak Katica kumovao otkazu Kravica.

  • Marko

    1. avgust 2014 | 15:41

    Ne,povedi blentavog Raska!

  • Ccc

    1. avgust 2014 | 17:34

    Vazno da za Simonovica ima mesta jel ko bi ince podigao pehar. E moj sale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA