TRESE SE U PARTIZANU: Finansije i Danko Lazović najveći problemi kluba!

Uprava Partizana duguje odgovor na nekoliko pitanja o problemima koji su očigledno isplivali na površinu za vreme odigravanja prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca

  • 48

U Partizanu su više puta od završetka sez0ne govorili da u klubu vlada sloga i da sve funkcioniše na najvišem nivou, kao i da su finansije na zadovoljavajućem nivou i da se radi na tome da se igračima i zaposlenima isplate zaostala dugovanje. Međutim, izgleda da je sitaucija daleko od takve, "idealne", kakvom je predstavljaju.

U komentaru u "Sportskom žurnalu" postavljeno je nekoliko pitanja upravi crno-belih o problemima koji su očigledno isplivali na površinu za vreme odigravanja prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Razgradu, mada se može reći da su počeli znatno ranije, još za vreme duela protiv Toršavna.

Pitanja koja je postavio novinar "Žurnala" su sledeća:

1. Da li je ćutanje refleksija nemoći Partizanovih čelnika da da obezbede plate koje odavno kasne u Humskoj?

2. Da li je Danko Lazović ostao bez kapitenske trake (bio je zamenik kapitena) zato što se ispred igrača pobunio protiv onih koji daju lažna obećanja fudbalerima i zaposlenima?

3. Da li Danku Lazoviću žele da vide leđa zato što je rekao da klubu neće oprostiti ni dinar i da će sve što mu Partizan duguje, kad ode, podeliti mlađim saigračima i zaposlenima koji su poslednju platu primili i to u iznosu od 40% od marta?

Na svako od ovih pitanja bi valjalo da odgovori neko od odgovornih u ekipi iz Humske, ali trebalo bi podsetiti da se još za vreme igranja protiv predstavnika Farskih Ostrva pominjalo da su neki igrači pretili štrajkom i da će odbiti da igraju, a da je Danko Lazović u prvom meču prilikom proslave golova pokazivao ka zapadnoj tribini, gde se nalazi loža za klupske čelnika, a zatim na sebe, da bi nakon meča rekao:

- Zna taj kome sam mahao...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. avgust 2014 | 17:39

    Ma sta se trese..mozda se Zeka trese,ali od smeha..zna se ko stoji iza njega i ko se sprema i ceka da kupi Svetinju...pecurkanci zapamtite sta sam vam sada rekao,sve sto vredi i sto je iole vredelo,komplentna elita Srpskog drustva je bila,a i sada iz senke radi za Partizan i vodi ga do dugo ocekivane privatizacije,koju su jos najavljivali pre 10-15 godina,kada vi niste ni znali sta je to...xxaxxa...na kraju bic puca !!! Najuspesniji sportski kolektiv nezavisne Republike Srbije-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • CZBG

    1. avgust 2014 | 17:26

    Da citiram tudjmanove sledbenike: "AAAAAAA KATANAAAAC", ili "Ko izadje zadnji nek ugasi svetlo". Poenta price - ko zlo misli, zlo mu se i vraca.

  • Gejbar

    1. avgust 2014 | 17:14

    E tek ce se saznati sve o malverzacija celnika u klubu. A dug og 40 mil.evra scaki dan raste. Privatizacija se blizi a zainteresovanih za kupovinu kliba nema. Sledi rasprodaja svega a prvo ce na udaru biti S.C Teleoptik. Placite grobari,placi Koska. Sledi zavrsni udarac,sledi nokdaun. Katanac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA