Venger priznao da je bio "stipsa", ali sada najavljuje titulu u Premijer ligi!

Arsenalov menadžer tvrdi da je hteo da zadrži klub na vrhu sa značajno malim ulaganjima, što se osetilo u kvalitetu ekipe

  • 0

Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da njegov tim ima kvalitet za osvajanje titule Premijer lige, koju londonski tim čeka 10 godina.

Arsenal je prošle sezone osvojio prvi trofej posle devet godina pošto je u finalu FA kupa savladao Hal sa 3:2, pa francuski stručnjak veruje da će to biti prekretnica.

- Mislim da sam prošao najosetljiviji period u karijeri. Hteo sam da zadržim klub na vrhu, ali sa značajno manjim ulaganjima. Bio sam dosledan tome, mislim da je nedostajalo više kvaliteta, ali sada ga imamo. Prošle sezone smo bili blizu, sa samo sedam bodova manje od Mančester Sitija. Ambicije su da se vratimo na vrh - rekao je Venger za Skaj Sport.

Londonski klub je u ovom prelaznom roku doveo Alesisa Sančeza iz Barselone, Kaluma Čejmbersa iz Sautemptona i Matjea Debušija iz Njukasla.

Venger je menadžer "topdžija" od 1996. godine i osvojio je tri titule Premijer lige, pet FA kupova i četiri Komjuniti šildova.

Tokom karijere vodio je Nansi, Monako i Nagoju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA