PARTIZAN NAVIJAČIMA: Fudbal će postojati i posle 6. avgusta!

Iz kluba tvrde da ako crno-beli eliminišu Ludogorec, "napraviće veliki podvig, doneće puno radosti svima nama, a klubu će doneti dobitak koji prevazilazi okvire sportskog uspeha"

  • 18

Fudbaleri Partizana u sredu imaju odličnu priliku da pred svjim navijačima eliminišu ranjeni Ludogorec i doguraju do poslednjeg kola kvalifkacija za Ligu šampiona.

Rezultat 0:0 iz Razgrada dao je nadu navijačima crno-belih, a samim tim ih je mobilisao da u što većem broju dođu 6. avgusta na stadion u Humskoj.

Tim povodom se Partizan, u kom u nezgodnom trenutku navodno preti štrajk zaposlenih, obratio javnosti s pitanjem šta sve klub dobija eliminacijom Ludogoreca.

Taksativno je na zvaničnom sajtu objašnjeno koje su sve prednosti prolaska kroz "osiguran nastup u Evropi do decembra 2014. godine, direktnu zaradu na ime bonusa UEFA za plasman u plej of Lige šampiona i dalje, dodatnu zaradu od prodatih ulaznica, prodaje TV prava, kao i od marketinških ugovora, povećanje vrednosti igrača i čitave ekipe Partizana na evropskom tržištu i uvećanje klupskog koeficijenta Partizana na zvaničnoj klupskoj rang listi UEFA".

Na kraju su iz Partizana poslali navijalima i ovu poruku:

"Fudbal će se igrati i Partizan će postojati i nakon srede 06.08.2014, kako god da se završi naš duel protiv Bugara. Ni ukoliko ne uspemo da eliminišemo Ludogorec iz kvalifikacija za Ligu šampiona – to ne bi značilo da Partizan neće najesen igrati u Evropi.

Imali bi još jednu šansu u drugoj polovini avgusta, u plej ofu za Ligu Evrope. Finansijski prihodi bi preko te „evropske staze“ istina bili nešto manji, ali…to i nije toliko bitno. Fudbaleri Partizana, ako već moraju imati takmičarski pritisak u sredu (a moraju ga imati, normalno je da takav pritisak imaju, u pitanju je meč koji je pre svega takmičarski važan), neka na njega reaguju tako da osećaju obavezu prema sebi, prema dresu i grbu kojeg imaju na sebi, kao i prema svojim vernim navijačima.

Neka osećajući tu obavezu daju sve od sebe i tu se priča završava. Ukoliko pobede favorizovane Bugare (a mi podsećamo da je Ludogorec bio nosilac u žrebu za 3. kolo, dok Partizan to nije bio…da ne pominjemo i sve ostale aspekte koje Bugare „guraju“ u favorita) – napraviće veliki podvig, doneće puno radosti svima nama, a klubu će doneti dobitak koji prevazilazi okvire sportskog uspeha!

Ukoliko ne pobede favorita, a učine prethodno sve da ga pobede – biće „kapa dole momci“, jer navijači Partizana nikada ne zvižde svojoj borbenoj i požrtvovanoj ekipi. Nikada kroz istoriju, a neće to ni ubuduće," zaključuje se u saopštenju Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA