Liverpul bez povređenog Markeca rutinski slavio protiv Milana! (VIDEO)

"Crveni" su sa dva gola potopili posrnulog italijanskog giganta i zakazali engleski večiti derbi u finalu pripremnog turnira u SAD

  • 2

Engleski klasik ćemo gledati u finalu Internacionalnog kupa šampiona, pripremnog turnira koji evropski klubovi igraju na tlu SAD. Nakon što je Mančester junajted pobedom nad Realom obezbedio mesto u finalu, isto je učinio i Liverpul trijumfom nad Milanom 2:0.

Lazar Marković zbog problema sa tetivom nije bio u mogućnosti da pomogne svojim saigračima u duelu sa MIlanom, ali očigledno im njegova pomoć nije ni bila potrebna. Sa po jednim golom u oba poluvremena "crveni" su savladali giganta evropskog fudbala, koji je na ovom turniru pokazao da je daleko od renomea koji ima, primivši čak 10 golova na tri meča.

Džo Alen je u 17. minutu pogodio za prvi pogodak posle pravog rešetanja Abijatija, a zatim je u drugih 45 minuta gol postigao Suso filigranski preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca. Trebalo bi pomenuti i da je Riki Lamber promašio jedanaesterca u prvom poluvremenu, odnosno Abijati mu je odbranio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA