NA STADIONU 109.318 NAVIJAČA: Cela Amerika gledala Real - Mančester! (VIDEO)

Crveni-đavoli savladali su prvaka Evrope sa 3:1, čime su se izborili mogućnost da se bore za trofej na Internacionalnom Kupu šampiona. Duel slavnih ekipa na međunarodnom Kupu šampiona u Mičigenu pratilo najviše navijača u istoriji u SAD

  • 0

Real Madrid, Mančester junajted, 109.318 navijača, šta drugo napisati osim spektatkl! "Crveni-đavoli su savladali "kraljevski klub" sa 3:1 u okviru Internacionalnog Kupa šampiona koji se igra u Mičigenu!

Junajted je poveo u 21. minutu posle kombinacije Flečera, Runija i Velbeka, koju je golom završio Ešli Jang.

Geret Bejl je izjednačio već posle pet minuta sa penala, ali je Jang svojim drugim golom do kraja poluvremena doneo dnovu prednost timu sa Old Traforda.

Pobedu "crvenih-đavola" potvrdio je Čičarito Ernandez u finišu meča.

Inače, bivši fudbaler Junajteda, a najveća zvezda Reala Kristijano Ronaldo, zanimljivo, meč je počeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minutu susreta.

Duel slavnih ekipa na međunarodnom Kupu šampiona u Mičigenu pratilo najviše navijača u istoriji u SAD. Dosadašnji rekord iznosio je 101.799 gledalaca, koliko ih je bilo prisutno na finalnom meču olimpijskog turnira 1984. godine, kada su u Pasadeni igrali Brazil i Francuska.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA