Stravičan pad fudbalera, saigrači mu vadili jezik da se ne uguši! (VIDEO)

Član Torpeda je na utakmici protiv CSKA posle jednog vazdušnog duela užasno pao i ostao bez svesti, a samo zahvaljujući brzoj reakciji svih aktera na meču i medicinskm timovima obe ekipe izbegnuto je najgore

  • 3

Umalo da se već u prvom kolu ruske Premijer lige dogodi slučaj sa tragičnim ishodom na terenu. Na meču između CSKA iz Moskve i Torpeda u poslednjim trenucima susreta malo je falilo da dođe do tragedije, ali na svu sreću brzom reakcijom igrača na terenu i medicinskog osoblja spasen je život Vadimu Steklovu igraču gostujuće ekipe.

U sudijskoj nadoknadi vremena kada je već pobednik susreta bio odlučen (4:1 za Moskovljane), došlo je do sudara u jednom vazdušnom duelu na terenu između fudbalera Torpeda i Georgija Milanova iz redova "armejaca" nakon koga je Steklov ostao na travi bez svesti.

Ubrzo su pritrčali ostali akteri ovog meča kao i medicinski tim iz obe ekipe koji su ukazali prvu pomoć sprečivši igrača da proguta jezik, ali i da ga povrate svesnom stanju. On je nakon toga prevezen u bolnicu i na osnovu izveštaja medicinskog tima sa njim bi trebalo da bude sve u redu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di Caprio

    3. avgust 2014 | 11:22

    Gluposti... Jezik NE MOŽE da se proguta. Jezik može u stanju nesvesti (zbog opšte opuštenosti mišića) da zapadne (pomeri se unazad) za dve-tri cm i spreči prolazak vazduha... Ne guraju se prsti i cele šake čoveku u usta (tako se stvaraju dodatne povrede, krvarenja...) već se samo podmetne pod vratni deo ikakva podloga (smotana jakna čak) i glava zabaci unazad kako bi se omogućio prolazak vazduha i pored zapalog jezika. Ako postoji neko krvarenje u ustima ovo se ne radi da unesrećeni ne bi gutao krv, u kojem slučaju može doći i do gušenja... a JEZIK SE NE MOŽE PROGUTATI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA