Ako Partizan izbaci Bugare dobija 4.000.000 evra!

S obzirom na to kakva trenutno besparica vlada u Humskoj i na najavljeni štrajk fudbalera i zaposlenih, ovakva finansijska injekcija bi i te kako dobrodošla vicešampionu Srbije

  • 15

Finansijska situacija u Partizanu ne da je daleko od idealne, već se može nazvati i jako kritičnom, a poslednjih dana se u medijima pominjalo da su fudbaleri nezadovoljni, jer još od marta nisu primili platu, ali i generalni štrajk ne samo igrača već i svih zaposlenih u Humskoj.

Revanš meč protiv Ludogorec, iako su iz rukovodstva crno-belih demantovali, svakako će biti najvažnija utakmica u 2014. godini za vicešampiona Srbije možda i najviše kada je u pitanju finansijski aspekt ovog duela i novačani priliv koji bi on mogao da donese.

Partizan bi u slučaju da u sredu na svom stadionu savlada bugarskog prvaka i domogne se plej ofa za Ligu šampiona inkasirao 2.100.000 evra, plus što bi time obezbedio minimum igranje u grupnoj fazi Lige Evrope što bi doneo još 1.300.000 evropskih novčanica u Humsku ulicu.

Kada se na ovu sumu dodao i to da su crno-beli od eliminacije Toršavna već zaradili nekih 575.000 evra, kada se sve ovo sabere klub bi ovog meseca minimalno mogao da skoro četiri miliona evra ili tačnije 3.975.000, a takva finansijska injekcija bi dobrodošla svima u redovima vicešampiona Srbije u ovom trenutku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kv

    3. avgust 2014 | 12:27

    Taman za kauciju Djuricu.

  • Joca

    3. avgust 2014 | 11:30

    Ako prođemo teško da će ta 4 miliona videti kasu kluba. Zna se kako se "deli" novac u PFK. Prvo foteljaši i bratija, zatim ljudi sa šipke, onda idu igrači, treneri i tek na kraju oni što rade za minimalac ako im uopšte isplate neku crkavicu. Eto gospodo tako moj klub funkcioniše. Realno gledano ova uprava je od PFK napravila amaterski klub.Koliko je igrača prodato ? Onda novac od LŠ i nekoliko LE. A mi smo danas u situaciji da jedva dovodimo igrače koji nemaju klub. SRAMOTA !!! UPRAVA NAPOLJE !!!

  • Djuka

    3. avgust 2014 | 12:36

    Udri Bugara!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA