ŠPANSKA BRUKA: Farbali tribine kako bi ispalo da je bilo više Realovih nego navijača Mančestera! (FOTO)

Ugledan list sa Iberijskog poluostrva ofarbao je tribine stadiona u Mičigenu u belo kako bi pokazao da je više simpatizera kraljevskog kluba posmatralo susret, iako je očevidno da je u stadion bio obojen u crveno

  • 3

Fudbalska manija koja je zahvatili SAD dobila je potvrdu na susretu Mančester junajteda i Reala iz Madrida, kada je u subotu uveče na stadionu Univerziteta Mičigen , u pobedi "crvenih đavola" uživalo tačno 109.318 ljudi, što je rekordna poseta na jednom fudbalskom ili kako tamo kažu "soker" meču na tlu Amerike.

Oni koji su videli fotografije ili gledali renos utakmice uživo mogli su da primete da je bilo krcato i da nije imala igla gde da padne, ali i da je veći deo stadiona bio obojen u crveno što je oslikalo činjenicu da je engleski klub imao mnogo više simpatizera na ovom meču, a verovatno kriz prizmu toga i da ima mnogo više navijača u Severnoj Americi.

Međutim, kao što to obično biva kada su u pitanju dva svetski poznata kluba iz dve zemlje koje su fudbalske velesile, pitanje sujete je jako veliko, pa su tako španski mediji se teško pomirili sa činjenicom da Junajted može da ima više navijača od najpoznatijeg tima na svetu, čuvenog "kraljevskog kluba".

Zato su novinari "Marke", jedne od najpoznatijih novina, ali i internet portala na Iberijskom poluostrvu, inače tradicionalno priklonjenoj "los blankosima", odlučili da fotografiju stadiona u Mičigenu iz ptičje perspektive malo provuku kroz "fotošop", a rezultat je bio da su tribine obojene u belo, što u prevodu znači da je Real imao više navijača.

Nismo očekivali ovakav potez od naših španskih kolega, ali neka im je na čast, mada je već sada naišao na žestoke kritike iz celog sveta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. avgust 2014 | 12:17

    Na ovim slikama je minimalan broj belih dresova. Dajte sliku pre i posle obrade jer ja na ovim slikama ne vidim nista cudno.

  • Wally

    5. avgust 2014 | 00:01

    Posle rekonstrukcije biće JNA isti kao ovaj stadion, i biće ispunjen do poslednjeg mesta kad Srbija bude imala pozitivan prirodni priraštaj. Znači -nikada.

  • Wally

    4. avgust 2014 | 23:58

    Stadion je isti JNA. Samo malo veći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA