Srpkinje novom pobedom osvojile prvo mesto u grupi!

U duelu sa direktnim konkurentom i domaćinom Južnom Korejom najbolje odbojkašice Srbije trijumfovale u grupi B na turniru Gran prija u Hvaseongu

  • 0

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na turniru B grupe Gran prija 2014, pošto je u nedelju u ranim jutarnjim časovima savladala domaćina turnira, Južnu Koreju sa 3:1.

Izabranice Zorana Terzića briljantno su završili učešće na turniru u Hvaseongu, jer su do prvog mesta na turniru došle u direktnom duelu sa Južnom Korejom koja je do ove utakmice imala maksimalnih šest bodova, odnosno dva više od Srbije. Našim odbojkašicama je, dakle, bila neophodna pobeda od 3:0 ili 3:1, dok je domaćinu i poraz od 3:2 donosio prvo mesto.

Odbojkašice Srbije Jovana Brakočević, Suzana Ćebić, Brankica Mihajlović

Posle prva dva seta Srbija je imala maksimalnu prednost zahvaljujući, pre svega, boljoj koncentraciji u završnicama oba perioda. Posle trećeg, međutim, pojavio se zračak nade za domaćina da bi, ipak, mogao da stigne do još jednog seta, a samim tim i do prvog mesta na turniru.

Kvalitet je, ipak, bio ja strani srpske reprezentacije koja je u četvrtom setu prosto demolirala suparnika i zasluženo stigla do pobede.

Narednog vikenda Gran pri 2014 nastavlja se turnirom u Ankari. Već u petak 8. avgusta reprezentacija Srbije će igrati protiv Nemačke. Dan kasnije protivnik će joj biti Turska, a u nedelju 10. avgusta srpske odbojkašice odmeriće snage sa Dominikanskom Republikom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA