Saznajte kako je Zvezda platila Dangubića!

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović na interesantan i veoma lukav način pobedio je večitog rivala Partizan u trci za perspektivnog igrača

  • 22

Košarkaški klub Crvena zvezda pre nekoliko dana dobio je pojačanje u vidu reprezentativca Nemanje Dangubića, a način na koji je mladi igrač stigao među crveno-bele predstavlja pravo remek delo Nebojše Čovića.

Prema saznanjima "Žurnala", strateška odluka prvog čoveka Zvezde da hale na Čukaričkoj padini pretvori u dvorane za trening isplatila se prilikom Dangubićevog transfera iz Mege.

Menadžer mladog košarkaša, a ujedno i vlasnik Mege Miško Ražnatović sa Čovićem je postigao dogovor oko obeštećenja, prevashodno zbog toga što je trećeplasirani tim košarkaške Superlige ostao bez "krova nad glavom".

Naime, Ražnatović i Goran Radoičić, nedavno su prekinuli partnerstvo u Mega Vizuri, jer prvi čovek Vizure nije video finansijski interes u poslu, pa je Mega ostala bez dvorane za trening.

Upravo tu je na scenu stupio Čović, koji je za transfer Dangubića u Zvezdu, ponudio Ražnatoviću halu Basket lend i Basket siti, a ostaje samo dilema koliko će tačno u satima za korišćenje sale iznositi obeštećenje mladog košarkaša.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    3. avgust 2014 | 13:44

    E vidite franjevci, tako se to radi. Cisto, legalno, snalazljivo i pre svega dokumentovano. Pa vi samo slusajte svog velikog maga i smisljajte nove teorije zavere - dok vi tapkate u mestu nasa firma samo raste sto bi rekao BS

  • .....

    3. avgust 2014 | 12:54

    Ovi kako su krenuli spojice se sa pola Super lige.

  • Vučko

    3. avgust 2014 | 14:23

    A,tepic,tripković,veličković nisu se ugasili sijaju punim sjajem jel?bravo covo majstore poznato je da ga je debeli hteo sada neka kuka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA