Ni on ne zna koji broj ima na dresu, a kako da znaju sudija i delegat! (VIDEO)

Igrač Veleža je na utakmici najvišeg ranga takmičenja u BiH nosio dres sa brojem četiri okrenutim naopako

  • 0

Na fudbalskim terenima širom Balkana smo imali prilike da se susrećemo sa svakakvim situacijama, od najnižih do najviših liga, ali ovakvo nešto još nismo videli u najvišem rangu jedne zemlje. Čitav region je ostao zapanjen onim što se dogodilo u elitnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine na meču između Veleža i Drine.

Igrač mostarskog kluba Denis Zvonić imao je na leđima broj koji verovatno ni razni numerolozi i ostali ne bi mogli da dešifruju, odnosno uspeli smo mi da otkrijemo šta je u pitanju, samo ne znamo koja je to tačno cifra. Fudbaler domaćeg kluba nosio je dres sa brojem 4 naopako, a pravo je čudo kako je mogao da igra u takvim dresu.

Sudija i delegat meča su mu dozvolili da utakmicu odigra u takvoj opremi, koja poprilično smo sigurni, ni po kojim propisima nije u skladu sa standardima najvišeg nivoa takmičenja, ali eto očigledno se i to dešava, a možda je to i doneo sreću njegovom timu koji je pobedio 1:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA