MURINJO: Šta će nam Luiz, kad imamo Matića?

Trener Čelsija je istakao da je njegov tim jači u odnosu na prethodnu sezonu, a kao jedan od razloga za to je odlazak Davida Luiza u Pari Sen Žermen, čime će srpski reprezentativac biti u prvom planu

  • 0

Srpski reprezentativac Nemanja Matić od dolaska u Čelsi prethodne zime, već je pokazao da zaslužuje da bude deo jednog od najboljih klubova na svetu!

Matić je međutim u prvoj polusezoni u dresu "londonskih plavaca" bio limitiran, s obzirom da nije imao pravo nastupa u Ligi šampiona, pa je njegovo mesto pokrivao David Luiz.

Brazilac je tokom juna potpisao ugovor sa Parti Sen Žermenom, zbog čega Murinjo neće morati naizmenično na poziciju zadnjeg veznog da stavlja Matića i Luiza, već će Srbin imati punu slobodu.

Upravo to Portugalac na klupi Čelsija smatra velikim pojačanjem za tim u odnosu na prethodnu sezonu.

- Prošle sezone Luiz nije bio naš prvi izbor. To svakako nije bio u odbrani, jer su tamo bili standardni Teri i Kejhil, dok je na sredini terena bio dominantan, ali samo u Ligi šampiona, gde Matić nije imao pravo da igra. Ove godine Matić može da igra u Ligi šampiona, pa samim tim mislim da smo bolji - rekao je Murinjo i dodao:

- David je uvek bio profesionalac i nedostajaće nam kao dobar momak, ali posmatrajući s fudbalskog aspekta, verujm da nam je tim jači ove sezone, nego što je bio prethodne - zalkjučio je Portugalac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA