KARADŽIĆ: Uslovna licenca za Zvezdu!

- Crvena zvezda, OFK Beograd, Mladost iz Lučana i Napredak dobiće "uslovnu" licencu na mesec dana. Ako i posle tih 30 dana ne isplate svoje dospele obaveze i dugovanja, biće kažnjeni - rekao je Karadžić za "Sportski žurnal"

  • 22

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće "uslovnu" licencu za početak nove fudbalske sezone. To je potvrdio i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić.

Karadžić je u izjavi za "Sportski žurnal" potvrdio da će Zvezda, Mladost iz Lučana, OFK Beograd i Napredak dobiti "uslovnu" licencu i dodatni rok od 30 dana da izmire dugovanja.

- Crvena zvezda, OFK Beograd, Mladost iz Lučana i Napredak dobiće "uslovnu" licencu na mesec dana. Ako i posle tih 30 dana ne isplate svoje dospele obaveze i dugovanja, biće kažnjeni - rekao je Karadžić.

Šampion Srbije nije izmirio obaveze prema Spartaku, Slobodi i Radu, kome duguje između 660.000 evra (prema informacijama Žurnala) i 800.000, pa je jasno da je reprogam duga jedini način na koji bi trenutno mogla da reši problem. Ipak, ovo dobijanje licence znači da će trener crveno-belih, Nenad Lalatović moći da računa na pojačanja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MND

    4. avgust 2014 | 11:05

    Grobari ce gorke suze liti, a orice se pesmom beli grad! Kmeeee, puknite od muke kompleksasi jedni sto vise mrzite Zvezdu nego sto volite vase jugoslovensko sportsko drustvo! Pojedite se od zlobe, pakosti, muke i frustracije! I ja bih se nervirao da se moj klub izjednacio sa komsijom po broju titula prvi put posle 56 godina, a onda opet otisao u minus. Kako ono bese: "imas mnogo manje osvojenih titula, medjusobne utakmice strasna razlika, osvajanje Evrokupa za tebe je san - TI SI SAMO MALI partizan"...

  • CZBG

    4. avgust 2014 | 11:00

    Hahah kako su se potresli tudjmanovi sledbenici... E to je osnovna razlika izmedju nas - mi ne bi voleli da se mali partizan ugasi jer ne bi imali kome da se smejemo i ne bi vise bilo zanimljivo, dok bi isfrustrirani "navijaci" jsd partizana sve na svetu dali da se Zvezda ugasi u nadi da ce to izbrisati njihov kompleks nize vrednosti i da ce njihov maleni klub konacno izaci iz senke svog velikog komsije. Dzabe se lozite franjevci, ko bi mogao da dozvoli propast Zvezde, kad bez Zvezde ni nema nase lige. Nikome nije bitan jedan mali partizan koji ima prosecnu posetu na istom nivou kao i Metalac iz Gornjeg Milanovca, koji na internetu ima "armiju navijaca" a pasnjak koji nazivate stadionom zvrji prazan svaku utakmicu, koji se konstantno koprca u nekim pricama o namestanju i malverzacijama, hahah pa vi sutra kad bi prestali da postojite vise bi se ljudi potreslo u zagrebu nego u Beogradu

  • Milorad

    3. avgust 2014 | 21:53

    Ma vi ste (zna se ko zvezda) sramota Srpskog fudbala,pljujete po Karadzicu a on vas gura u svim poljima!Sramota je koliko vam prasta vase lopovluke i davno vas je trebalo poslati u cetvrtu ligu ako ona i postoji za vas, kupujete fudbalere a nemate novaca pa gde to ima osim u truloj FSS!? BEDO CRKNI I VRATI DUGOVE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA