GOTOVO: Vasilije Micić novi član Bajerna!

Reprezentativni plejmejker potpisao je dvogodišnji ugovor sa bavarskim klubom na čijoj klupi sedi Svetislav Pešić

  • 5

Plejmejker srpske reprezentacije i jedan od najtalentovanijih košarkaša u Evropi Vasilije Micić i definitvno je postao novi član Bajerna iz Minhena kao što se i najavljivalo prethodnih nedelja.

Najbolji organizator igre prošlogodišnjeg Svetskog prenstva za igrače do 19 godina potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom koju vodi Svetislav Pešić, uz mogućnost da se saradnja nastavi i sezonu preko toga.

- Zadovoljan sam što ću dobiti priliku za iskorak u svojoj karijeri. Evroliga je odlična prilika da se dokažem, a trener Pešić me odlično poznaje. Jedan je od najboljih evropskih trenera, možda i najbolji stručnjak za rad sa mladim košarkašima - rekao je Micić po potpisivanju ugovora, prenose "Večernje novosti".

Njemu će društvo u novom klubu praviti još jedan Srbin Duško Savanović koji je takođe stigao u Bavarsku ovog leta. Sada već bivši plej Mege je inače izabran na NBA draftu kao 52. pik od strane Filadelfije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prc

    4. avgust 2014 | 14:41

    Igrac koji nema sut,solidan u odbrani,a napad prosecan...i nije mi jasno zasto ga toliko forsiraju..vidjecemo za 2-3 godine kad se vrati u srpsku ligu i bude igrao za neki slabiji klub..

  • o

    5. avgust 2014 | 13:07

    od rođenja je navijao za nemce

  • JoGoGo

    5. avgust 2014 | 12:34

    Дечко је прецењен скроз.Чим се он задовољава Бајерном нема леба од њега.А у НБА ће кад Дирк Новицки промаши са поста,значи никад.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA