MARKO JARIĆ: Mi Srbi smo nule od patriota, prodali smo naš narod u Hrvatskoj!

Srpski košarkaš osudio je ponašanje Srbije od pre 19 godina kada je Hrvatska izvela vojnu akciju i proterala skoro 250.000 ljudi, a skoro 2.000 ubila

  • 91

Bivši srpski košarkaš Marko Jarić i suprug svetski poznate manekenke Adrijane Lime oglasio se na društvenim mrežama povodom 19-godišnjice progona srpskog naroda iz Hrvatske u okviru akcije "Oluja".

"Pre tačno 19 godina desila se Oluja. Dokaz da smo mi Balkanci poluprimitivci, a da smo mi Srbi nule od patriota, jer smo prodali naš jadan narod", napisao je Jarić na Tviteru.

Ta vojna akcija je dovela do egzodusa više od 250.000 Srba iz Hrvatske, spaljeno je 25.000 kuća, srušeno 920 spomenika 2.000 Srba ubijeno. Na putu ka Srbiji i Republici Srpskoj izbegličke kolone su stalno gađali hrvatska artiljerija i vojno vazduhoplovstvo.

Zbog toga je juče održan parastos žrtvama tog etničkog čišćenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan DELIJA

    5. avgust 2014 | 16:00

    U pravu si legendo. :(

  • Slavisa

    5. avgust 2014 | 16:01

    I u pravu je.

  • Krajišnik

    5. avgust 2014 | 17:49

    Hvala ti Marko!Svi se sećaju svojih i pobeda i poraza sem nas Srba i tako je od vajkada! Mi Krajiški Srbi volimo Srbiju kakva god da je,pobogu volimo je jer smo Srbi i Srbija je naša majka i matica iz koje potičemo,ali ja ne mogu da verujem da se u matici svake godine na godišnjicu oluje ne pridaje gotovo nikakav značaj tom događaju (pogledajte samo druge iz bivše SFRJ) to je naj većr egzodus jedog naroda u novijoj istoriji. I boli me to što i dan danas poneki Srbi na nas Krajišnike gledaju loše i misle da smo im mi nešto uzurpirali,da smo im oteli posao,životni prostor,pa braćo Srbija je i sa nas dvestotinak hiljada(mnogi se rasuli po belom svetu) poluprazna! Ovo pričam iz iskustva i boli me to kada mi neko pričada mu bukvalno smetam,a za Srbiju bi sve dao,nismo mi ovo želeli,naj više bi voleli da smo ostali na dedovini i bili u čvrstoj vezi sa maticom! A Hrvate čak i ne mrzim a naneli su nam veliko zlo,pogotovo u 2 svetskom ratu,ja ih iskreno žalim jer izgubili su sa nama mnogo,izgubili su veran,vredan i radan,pošten i veseo narod,jednostavan i gostoprimljiv narod koji im je oprostio Jasenovac(opet ono Srbsko da olako opraštaju i zaboravljaju) ali opet je deo ,kažem samo mali deo Hrvata povampirio 91 i opet hteo 41 a to nismo mogli dozvoliti! Večna slava svim postradalim u Jugoslovenskom građanskom ratu,večna slava mojim postradalim Srbima Krajišnicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA