KARADŽIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: U Zvezdi umesto što traže opstrukciju bolje bi bilo da rešavaju dugovanja!

Prvi čovek srpskog fudbala se javio sa odmora i rekao da je neprijatno iznenađen reakcijom sa Marakane i da bi ljudima koji tamo rade trebalo sada na umu da bude rešenje za goreći finansijski problem, a ne konferencije za štampu

  • 11

Uzburkao je srpsku fudbalsku javnost v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić svojim napadom na Fudbalski savez Srbije i rečima da ljudi u Staroj Pazovi preteruju sa svojim zahtevima. Nije prošlo mnogo, a već smo dobili i odgovor od prvog čoveka srpskog fudbala Tomislava Karadžića.

Predsednik FSS je otišao na odmor posle sednice Izvršnog odbora, ali je ipak odgovorio trenutno glavnom čoveku na Marakani. On je neprijatno iznenađen ovakvom izjavom Terzića, ali kaže da razume situaciju u kojoj se crveno-beli nalaze, ali da bi u suprotnom Savez snosio velike posledice od strane UEFA, prenose "Večernje novosti".

- Shvatam ja upravu Crvene zvezde koja ima teško nasleđe, ali nije mi jasan njihov poziv drugim klubovima da ne ispunjavaju svoje obaveze, a naročito da se iznose podaci o dugovanju u javnost. UEFA svakodnevno ima na stolu pres-kliping i ukoliko se ovakve stvari ponove može se dogoditi da Savezu uskrate licenciranje, a onda će biti nulta tolerancija - rekao je Karadžić za "Novosti".

- U Zvezdi bi trebalo da se bave pokušajima da reše tih 1,5 miliona evra duga i registruju igrače, nego što se bave time da pozivaju na opstrukciju. Moraju da počnu sa rešavanjem dugova, najlakše je da kažu ne možemo - navodi prvi čovek FSS-a, a onda je izneo jedno predviđanje i rekao da će biti problema za klub iz Ljutice Bogdana kada bude istekao rok.

- Svaka čast drugim klubovima koji su shvatili da ih samo čist račun i infrastruktira mogu voditi napred. Verujem da će svi oni do sredine septembra rešiti probleme, osim Zvezde, a onda ćemo svi zajedno rešavati taj problem. I Vlada Srbije i Ministarstvo sporta i FSS. Ko ne rešava problem posledice se znaju, ali ipak verujem da će rukovodstvo Zvezde uspeti da sanira veći deo dugovanja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taxista velegrada

    6. avgust 2014 | 22:52

    Daj bre zguzvani dosadan si vise,nece te nas niti izbaciti iz lige,niti nam nauditi,mnogo smo jaki matori i mars vise iz saveza!!!!

  • .

    6. avgust 2014 | 22:42

    Jednom se i ja s njim slazem

  • Miiile, još dinamita!

    6. avgust 2014 | 23:07

    Muka mi je više od svih vas,da imate i malo obraza,ćutali bi i primali plate koje ste ,,zaslužili" višegodišnjim uspešnim radom! Povraća mi se od vaših njuški po novinama i televiziji,da vam nije plaćenih navijača niko ne bi ni znao za vas gospodo predsednici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA