VULIĆEVIĆ: Nismo razmišljali o novcu, borili smo se za Partizanov grb! (VIDEO)

Defanzivcu crno-belih ovaj poraz dodatno je teško pao, jer ekipa nije poražena ni u jednom meču, a ispala je iz kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 10

Fudbaleri Partizana nisu izgubili u dvomeču sa Ludogorecom, ali su crno-beli zbog dva gola Bugara u Beogradu eliminisani iz daljeg toka kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bek crno-belih Miroslav Vulićević smatra da je ekipa i posle lošeg ulaska u meč imala šansu da eliminiše Ludogorec.

- Bolan rezultat za nas. Mnogo smo dopustili Ludogorecu u prvih dvadesetak minuta. Brzo smo primili dva gola, ali su nas navijači digli iz mrtvih. Uspeli smo da izjednačimo i steknemo psihološku prednost, kao i 65 minuta da prelomimo meč u našu korist. Bolno je što nismo poraženi ni u jednom duelu, a eliminisani smo - rekao je VUlićević posle meča.

Bek crno-belih veruje da će ekipa dati maksimum da se plasira u Ligu Evrope.

- Idemo dalje. Igramo u velikom klubu, nema posustajanja.Liga Evrope je veliko takmičenje, koje puno donosi klubu i nama igračima. Moramo što pre da prebolimo ovu eliminaciju - rekao je Vulićević, koji smatra da je njegovom kolegi iz odbrane najteže palo ispadanje:

- Izuzetno je tužna atmosfera u svlačionici. Sigurno je da je Trajkoviću najteže. Nisam video situaciju, kada je došlo do kontakta sa igračem Ludogoreca, pa nebih da komentarišem taj detalj meča - rekao je Vulićević.

Prethodnih dana u medijima se pojavila informacija da klub duguje nekoliko plata svima u klubu, ali novac na utakmici sa Ludogorecom igračima nije bio bitan.

- Nismo razmišljali o novcu, borili smo se za klub, grb koji nosimo i navijače. Videli ste da smo do zadnjeg trenutka pokušali da izborimo povoljan rezultat, ali nažalost nismo uspeli - rekao je Vulićević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    7. avgust 2014 | 00:24

    Pa to je problem boris se za grb treceg najveceg hrvatskog kluba, u Zvezdi se gine i bez para i za sampon, a vama ni 4 miliona nisu motiv. Brukate se protiv Bugara kojima 7 igraca nije igralo.

  • Milos

    7. avgust 2014 | 01:13

    Svaka cast momci, borili ste se do zadnje sekunde. Nadam se da cemo imati vise srece u ligi evrope.

  • srbija

    7. avgust 2014 | 00:21

    Eto vam luga sampiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA