ILIĆ KAPITEN I VAN TERENA: Kako je Sale iza gola preživeo finiš meča sa Ludogorecom! (VIDEO)

Drugo poluvreme meča sa Ludogorecom Ilić je ispratio iza gola na južnoj tribini, a njegove reakcije dovoljno govore koliko je legendarni igrač crno-belih srcem uz ekipu

  • 9

Saša Ilić je jedinstven fudbaler u srcima navijača Partizana, ne samo zbog toga što je najefikasniji igrač u istoriji kluba ili zbog broja utakmica u crno-belom dresu, već odnosa prema grbu!

Kapiten crno-beli na meču sa Ludogorecom odigrao je prvo poluvreme, dok je nastavak susreta posmatrao iza gola na južnoj tribini, a prema njegovim reakcijama lako je zaključiti koliko mu je stalo da ekipa ostvari uspeh!

Nervoza, šetanje sa jedne na drugu stranu, podrška, skakanje kod svake šanse crno-belih, pokazuju da je Saša Ilić kapiten Partizana i kada nije na terenu i da s pravom zaslužuje status legende!

Pogledajte reakcije Ilića iz drugog poluvremena revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гробар

    7. avgust 2014 | 20:53

    Један је Илић капитен...

  • Djidji

    7. avgust 2014 | 21:11

    Jedan je Ilic Sasa

  • Wally

    7. avgust 2014 | 23:30

    Najkvalitetniji fudbaler Partizana, ali godine ne dozvoljavaju da izdrži svih 90 minuta. Ustvari, jedina evropska klasa u timu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA