Zvezda počinje pripreme, testiraju je CSKA, Pao, Fener, Efes...

Čarls Dženkins će se priključiti ekipi tokom boravka na Zlatiboru, a Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Jaka Blažič i Maik Cirbes po završetku svih obaveza u nacionalnim timovima

  • 5

Košarkašima i stručnom štabu Crvene zvezde Telekom bliži se završetak odmora i početak priprema za narednu sezonu.

Okupljanje je zakazano za 10. avgust, kada će biti obavljeni svi neophodni lekarski pregledi i medicinska testiranja, a prvi trening na programu je dan kasnije:

- Prvih nekoliko dana treniraćemo u dvorani u Železniku. Za 15. avgust planiran je odlazak na Zlatibor, tamo ćemo provesti 14 dana i obaviti bazični deo priprema.

- S obzirom da nekoliko naših igrača ima obaveze sa reprezentacijama, pripreme ćemo početi sa osmoricom košarkaša – kaže trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Zvezdin strateg će od 11. avgusta moći da računa na Nikolu Rebića, Branka Lazića, Nemanju Dangubića, Marka Tejića, Bobana Marjanovića, kao i na trojicu momaka koji će biti prekomandovani iz FMP-a: Đorđa Kaplanovića, Nikolu Čvorovića i Marka Gudurića.

Čarls Dženkins će se priključiti ekipi tokom boravka na Zlatiboru, a Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Jaka Blažič i Maik Cirbes po završetku svih obaveza u nacionalnim timovima. Zanimljivo je da Zvezda traži još plejmejkera a da se ovih dana pominjalo ime bivšeg igrača Los Anđeles Lejkersa

CSKA I FENERBAHČE TESTIRAJU CRVENO - BELE

Crvena zvezda je za sada potvrdila učešće na dva veoma jaka međunarodna turnira, a prva provera uslediće već na Zlatiboru:

- Protivnik će nam biti rumunski Ploešti, ali termin odigravanja tog meča još nismo odredili – rekao je Radonjić i potom dodao:

-  Igraćemo na dva veoma jaka turnira u Francuskoj i Turskoj. Na turniru u francuskom gradu u Miluzu, gde smo učestvovali i prošle godine, za protivnike ćemo imati Panatinaikos, Strazbur i Bajern Minhen.

- Turnir je na programu od 12. do 14. septembra. Takođe, od 23. do 26. septembra učestvovaćemo na Riksos kupu u Istanbulu gde će nam rivali biti moskovski CSKA i Fenerbahče Ulker. U trećoj utakmici, odnosno u duelu za plasman, mogući rival biće nam Unikaha, Anadolu Efes ili Olimpijakos. Sve u svemu imaćemo izuzetno jake provere pred start ABA lige - zaključio je Radonjić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA