Da li je Trajković prodao Partizan zbog kockarskih dugova?

Crveni karton i namerno udaranje igrača Ludogoreca, povezano sa problemima koje, navodno, štoper crno-belih ima

  • 32

Ono što je Branislav Trajković uradio na meču protiv Ludogoreca zauvek će bolno obeležiti istoriju Partizana, koji je bio na korak da eliminiše bugarskog šampiona, ali je crveni karton štopera sve to pokvario.

Kao što je trener Marko Nikolić istakao posle meča, Trajkovićevo ponašanje nije tolerisano tako što klub nije licencirao svog defanzivca za Jelen Superligu, a dva dana posle sramnog poteza u kvalifikacionom meču za Ligu šampiona počele su spekluacije šta bi mogao da bude uzrok Trajkovićevog gesta.

Kako dnevni list ''Alo'' navodi, nekadašnji štoper Hajduka iz Kule i Vojvodine imao problema s kockom i da je to jedan od glavnih razloga što je ''pukao'' i udario napadača Ludogoreca, a potvrda je stigla i iz samog Partizana.

- Zbog Trajkovićeve problematične prošlosti bio sam protiv njegovog dolaska iz Vojvodine, ali sada je kasno. Znam za kockanje, za dugove koje ima. Moguće da nas je prodao, ali hajde da sačekamo - rekao je sagovornik lista Alo, inače čovek sa visoke funkcije Partizana, prema navodima ovog lista.

Svoju reč vezanu za incident u Humskoj dao je i menadžer Trajkovića i nekadašnji finansijer Hajduka iz Kule Nikola Džomba.

- Nije to namerno uradio. Nije mogao da se izbori s pritiskom. Ne znam da li se kocka i da li je nekom dužan novac. Lično sam Partizanu pozajmio 50.000 evra da isplati Branislava prilikom transfera iz Vojvodine. Mislim da je on od tih para namirio neka dugovanja, ali ne znam da li se ponovo zadužio - rekao je Džomba za Alo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    8. avgust 2014 | 08:55

    Cim njega brani Dzomba nadaleko cuvena lopina iz Kule,znaci da tu nesto ozbiljno smrdi.Ako se dokaze da je namestio,treba ga uhapsti poslati u zatvor zajedno sa njegovim finansijerom koji vesto vec godinama izbegava zatvor

  • Komsija

    8. avgust 2014 | 07:49

    Da se ja pitam ne bi vise prisao partizanu a ne igrao. Sramota sta si uradio. Ovakve treba novcano kazniti plus zabrana igranja bar 6 meseci

  • Ee

    8. avgust 2014 | 08:24

    Nikolic je glavni krivac, bio mu je trener u Vojvodini i trebalo je da zna sta moze da ocekuje od njega. Nije Slovenca stavio da igra, a oterao je i Obradovica. Gura Zivkovica da bi ga prodali, a Grbic i Luka su mnogo prodorniji i opasniji . Zivkovic je jos slab i odbija se od igrace. Na Lazovicu se vidi trag godina i velike pauze, i kad je sam ostajao u kaznenom nije znao sta bi sa loptom. Trebalo je da igraju Grbic, Slovenac i Fofana od pocetka, a ne da igramo kukavicki na kontru. Nikolicu je Trajkovic dobar izgovor. Partizan nebi trebao da dovodi trenere iz malih klubova koji su navikli da igraju da ne izgube, nego trenere koji znaju sta se od Partizana ocekuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA