Pre 4 godine je igrao drugu francusku ligu, a sada vredi 35 miliona evra!

Mančester junajted poslao je ponudu za štopera Rome, Mehdija Benatiju u iznosu od 35 miliona evra

  • 1

Luis Van Gal očajnički traži zamenu za Nemanju Vidića, a posle odlaska Jana Vermalena u Barselonu, izbor je pao na defanzivca Rome, Mehdija Benatiju.

Benatija iza sebe ima fenomenalnu sezonu, na meti je mnogih klubova, a italijanski mediji spekulišu da je Mančester junajted poslao ponudu u iznosu od 35 miliona evra, koju je sportski direktor "rimske vučice", Valter Sabatini spreman da prihvati. Tako bi karijera ovog Marokanca nastavila da vrtoglavo ide uzlaznom putnjanom.

Naime, Benatije je pre samo četiri godine nastupao za francuskog drugoligaša, Klermon, da bi 2010. godine stigao u Udineze, gde je proveo tri sezone i za 16 miliona evra stigao u prestonicu Italije.

Za Romu je odigrao 30 mečeva protekle sezone i postigao čak 15 golova, a njegove partije nisu ostale nezapažene, pa se tokom celog letnjeg prelaznog roka spekuliše o njegovom odlasku u neki od evropskih velikana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA