Najveći seks skandali fudbalera! I jedan Srbin je među njima! (FOTO)

Slučaj Ezekijela Lavecija i njegove devojke Janine Skrepante samo je jedan u nizu seks skandala u kojem su se nalazili fudbaleri * Među njima je, naravno, i nekadašnji fudbaler Partizana Saša Ćurčić

  • 4

''Letovanje'' fudbalera PSŽ-a Ezekijela Lavecija među nogama svoje devojke Janine Skrepante već nekoliko dana je jedna od glavnih tema svetskih medija, nakon što su hakeri provalili u njegov računar i objavili eksplicitne fotografije.

 

Međutim, nije Laveci ni prvi, ali verovatno, ni poslednji fudbaler čije će se ime naći u centru sex skandala. Budućnost ne možemo predvideti, ali se možemo prisetiti ko je tokom karijere imao sličnih problema.

 

 

1. Luis Nazario de Lima Ronaldo.

 

Dok je nosio dres Milana, Ronaldo se našao u sex skandalu koji je epilog dobio u policiji. Povređen, otišao je u Brazil gde je u jednom motelu iznajmio prostitutku. Zabava je vrlo brzo dobila još dve članice, ali se ispstavilo da je prvobitna devojka pozvala tranvestite. Došlo je do velike zbrke, da bi se onda umešala i poicija.

 

2. Džon Teri

 

Svi se sećamo greha koji je defanzivac Čelsija učinio tako što je spavao sa devojkom prijatelja i tadašnjeg saigrača Vejna Bridža. U pitanju je bila manekenka Vanesa Peronsel, a Teri je nedugo zatim dobio nadimak ''Užasni kapiten''.

 

3. Olivije Žiru

 

Napadač Arsenala je neočekivano dospeo na naslovice tablida ''Sana'' nakon što je u februaru, samo noć pre meča sa Kristal Palasom, uživao u druženju sa Selijom Kej. Venger ga je kaznio, a Francuzu nije ostalo ništa drugo nego da prizna.

 

 

4. Dejvid Bekam

 

Radnja se dešavala 2004. godine kada su Dejvid i Viktorija već bili srećno venčani. Vezista je prešao u Real, ali i granicu dozvoljenog pošto je spavao sa svojom ličnom asistentkinjom Rebekom Los.

 

5. Mario Baloteli

 

Nestašni Italijan često je punio tabloide eksplicitnim pričama koje su bile vezane za njegov život. Jedna od onih koja se pamti jeste afera sa porno glumicom Holi Henderson, još dok je bio u vezi sa Rafaelom Fiko.

 

6. Frank Riberi i Karim Benzema

 

Malo je trebalo da francuski fudbaleri zaglave robiju posle optužbi da su koristili usluge Zahie Dehar, tada maloletne prostitutke. Vezista Bajerna je navodno nekoliko puta koristio njene usluge, dok je napadač Reala samo jednom. Naravno, sve su demantovali.

 

 

7. Rajan Gigs

 

Nova priča sa Ostrva! legenda Mančester junajteda Rajan Gigs prevario je svoju suprugu, ni više ni manje, nego sa gospođom svog rođenog brata. Međutim, i Gigs i Nataša su priznali da su se duže vreme viđali.

 

8. Ever Banega i Ronaldinjo

 

Vezista Boke je 2007. godine prešao u Valensiju, ali pre nego što je pokazao svoje fudbalsko umeće dospeo je u centar skandala. Na društvenim mrežama se pojavio se video gde se jasno vidi kako Banega masturbira. Takođe, i Brazilca je zadesili slična sudbina. naravno, vezano za masturbiranje.

 

9. Ešli Kol

 

Šta se dešava s ovim Britancima? Novi levi bek Rome nekoliko puta je punio stranice žute štampe seks skandalima, sve dok ga supruga Čeril Kol nije napustila. Aleksandra Tejlor, Viki Guh i En Korbit su neka od imena koja su povezivana s njim.

 

 

10. Rafael Van Der Vart

 

Holandski vezista nije bio dobar, te je izgubio prelepu Silviju, ali je utehu vrlo brzo pronašao u njenoj najboljoj prijateljici Sabiji Bularuz, inače bivšoj suprugi njegovog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije.

 

11. Saša Ćurčić

 

Evo i jednog Srbina! Život Saše Ćurčića je uistinu seks skandal. Nakon što je potpisao za Aston Vilu, popularni Đani je iznajmio dabl-deker, anpunio ga seksi devojkama, ubacio svoje saigrače i...ekskurzija je mogla da počne. Osim toga, orgije sa Japankama u Tokiju se neće zaboraviti.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA