Najbolje srpske košarkašice počele pripreme (FOTO) (VIDEO)

Selektor Marina Maljković u prvom delu priprema neće moći da računa na povređenu Jelenu Milovanović

  • 0

Najbolje srpske košarkašice okupile su se ispred Hale sportova na Novom Beogradu odakle će krenuti na Zlatibor kako bi odradile prvi deo priprema za Svetsko prvenstvo u Turskoj (27. septembar - 5. oktobar).

Srpkinje su najpre prošle zdravstvene preglede u Republičkom zavodu za sport, a po povratku sa Zlatibora drugi deo priprema odradiće u Rumi. Potom sledi serija pripremnih mečeva.

Na spisku se nalaze: Tamara Radočaj, Sanja Mandić, Mirjana Beronja, Milica i Ana Dabović, Dajana Butulija, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Sanja Orozović, Maja Škorić, Kristina Topuzović, Maja Vučurović, Marina Marković, Jovana Rad, Jelena Milovanović, Kristina Baltić, Bojana Vulić, Sara Krnjić, Tijana Ajduković, Milena marjanović, Ivana Brajković.

Selektor je, naravno, Marina Maljković sa pomoćnicima Pađenom, Jankovićem i Ratkovićem

Treba pomenuti i to da će naša najbolja košarkašica Jelena Milovanović propustiti uvodni deo priprema zbog povrede boćčnih ligamenata. reprezentacija Srbije će na SP u Turskoj igrati u grupi D sa selekcijama Angole, Kine i SAD.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA