FOTO PRIČA: Lalatovićev trenerski debi na Marakani !

Mladi, ali i talentovani stručnjak, po drugi put debitovao za Crvenu zvezdu * Ovoga puta u drugačijoj ulozi nego pre skoro 20 godina

  • 12

Debitovao je Nenad Lalatović pre skoro 20 godina za Crvenu Zvezdu kao igrač, a novi početak u crveno-belom dresu usledio je na meču sa Radničkim iz Niša. Doduše, sada kao trener, ali nabijen sličnim emocijama kao i tih 90-ih godina.

Dobio je veliki aplauz najpre zapadne tribine, a onda su se začule i ruke sa severne tribine. iste one koje su mu tapšale dok je nosio kapitensku traku i tresao mrežu Partizana u derbiju.

FK Crvena zvezda - FK Radnicki,  Nenad Lalatović

- Emocije su postojale. Ja sam ovde proveo pola svog života. Dobio sam aplauz na izlasku na Marakanu i ja sam im se odužio na kraju. Ne toliko ja, koliko moji igrači. Hvala publici na tome što su nas bodrili - rekao je Lalatović nakon meča sa Radničkim iz Niša, gde je Zvezda ostvarila premijernu pobedu u JSL.

Srčan i eksplozivan je bio kao igrač, ali ni kao trener ništa nije manje. Tokom svih 90 minuta stajao je pored klupa srpskog šampiona, ponekad ulazeći i u konflikt sa četvrtim sudijom koji ga je u nekoliko navrata smirivao.

FK Crvena zvezda - FK Radnicki, Nenad Lalatović

Činilo se tada da će Lalatović utrčati na teren kako bi pomogao svojim momcima da postignu gol. Ali, na svu sreću po njega, imao je Nenada Milijaša na terenu koji je rešio pitanje pobednika. Ipak, mogao bi da ostane uskoro bez njega jer je Manisa poslala izdašnu ponudu za kapitena.

Ni posle 2:0 na poluvremenu nije posustajao sa savetima, a sredinom drugog dela učinio je ono što je tokom priprema obećao. Dao je šansu Zvezdinim klincima - Ristiću, Jovanović u Joviću. Za to, kao i za pobedu nagrađen je ovacijama sa tribina Marakane. Mesta na kojem je, kako sam kaže, proveo pola svog života.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdasica Pirot :*

    10. avgust 2014 | 15:11

    Partizanove sanse sada su male, jer nama je dosao Lale.. On i igraci sada se bore, a sever i ostali ima da gore.. Ipak i njima ostaje nada, ali oni nemaju Lalatovic Nenada.. :)

  • canda

    10. avgust 2014 | 15:04

    Bravo za izmene:)tako treba decu u vatru:-)

  • Mira

    10. avgust 2014 | 15:44

    Dominacija je počela!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA