Liverpul demolirao Borusiju, a njeni navijači pevali zajedno sa pristalicama Crvenih! (VIDEO)

Na prijateljskom susretu dva kluba na prepunom "Enfild roudu" fanovi nemačke ekipe pokazali veličinu pevajući najpoznatiju navijačku pesmu na svetu i himnu svojih rivala

  • 1

Liverpulovi navijači su poznati po atmosferi koju prave na stadionu i najpoznatijoj navijačkoj pesmi na svetu "You'll never walk alone", a na prijateljskom susretu između engleskog kluba i Borusije iz Dortmunda pridružile su im se i pristalice "milionera".

Ovo je jedan pravi primer poštovanja među fanovima dve ekipe, koji su inače u prijateljskim odnosima, pa su se tako mogli videti crveni šalovi u rukama gledalaca u žutim dresovima. Zaista za svaku pohvalu.

Inače, Liverpul je naneo težak poraz nemačkoj ekipi 4:0 za koju je od prvog minuta na terenu bio Miloš Jojić, dok je Neven Subotić započeo meč sa klupe. Lazar Marković i dalje kuburi sa povredom i nije bio u planovima Brendana Rodžersa. Strelci za "crvene" su bili Staridž, Lovren, Henderson i Kutinjo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    10. avgust 2014 | 16:37

    Navijaci dortmunda isto pjevaju ovu pjesmu pred pocetak svakog meca.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA