BOSANČIĆ SE NE LJUTI NA DELIJE: Pričaću na terenu!

Vezista crveno-belih posmatrao je duel protiv Nišlija sa zapadne tribine, kada su Delije raširile transparent upućen njemu * Priznaje da nije lako, ali da se ne ljuti

  • 1

U senci pobede Crvene zvezde nad Radničkim uz Niša ostala je poruka Delija upućena Milošu Bosančiću. Iako ga nisu direktno vređali, transparenti na severnoj tribini jasno su ukazivali da su reči upućene novajliji u crveno-belom dresu.

- Kad se rodiš odlučiš za koga navijaš. Kad odrasteš, znaš za koga nikada nećeš igrati. Ako to ne znaš, kakav si ti onda Zvezdaš - bio je prvi transparent koji se pojavio na severu, aludirajući na to da je popularni ''Boske'' nosio dres Partizana, a zatim je usledio i novi:

- Profesionalac navija za svoj klub i igra u drugom, al ćuti. Veće poštovanje za njega, nego za onog ko peva naše pesme, na komšijskog klupi.

Istakao je nedavno v.d. generalnog sekretara kluba Zvezdan Terzić da Bosančića ne bi ni dovodio u Zvezdu da je odranije znao kakav je stav Delija koji su nekoliko dana većali o dolasku veziste. Nisu bili ni za ni protiv, tako da je Bosančić obukao crveno-beli dres. Ipak, prvi meč je zbog nelicenciranja gledao sa zapadne tribine.

- Video sam, naravno, šta je pisalo na transparentu. Ne ljutim se uopšte, to je njihov stav, njihovi principi. Poštujem to. Mogu samo da kažem da ću pričati na terenu - rekao je Bosančić za Žurnal i dodao:

- Trenirao sam i po tri puta dnevno, hoću što pre da budem spreman. Naporan rad mora da se isplati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    11. avgust 2014 | 11:15

    Tako je ! Na terenu se treba dokazivati, i Delijama odgovorit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA