NBA zvezda šokirala naciju!

Argentinska košarka se suočava sa jednim od najtužnijih trenutaka.

  • 3

Definitivno odustajanje legende Argentine Manua Đinobilija od učešća na Svetskom prvenstvu u Španiji zbog povrede, najverovetnije znači i prekid internacionalne karijere sjajnog košarkaša.

U procentima 98 odsto je šansa da će igrač San Antonija ponovo obući dres Gaučosa.

- Tako sam se osećao i kada sam igrao na Olimpijskim igrama u Londonu. Znao sam da su šanse postojale, ali sam se osećao kao da igram poslednji put za nacionalni tim na OI u Londonu. U mojoj glavi, ja sam se opraštao 2012. godine i zato je odluka da igram na ovom SP bila teška za mene. Igrati u 37. godini i to posle sezone koja se odužila do juna... - rekao je Manu Đinobili.

- Uvek će biti teško za mene da se povučem iz ovog tima, ali znam koliko su male šanse i zato kažem "da", ovo je bila moje poslednja prilika i ona je prošla.

Đinobili je za nacionalnu selekciju Argentine nastupa od 1998. godine, a šest godina od debija učestvovao je u velikoj pobedi nad SAD i zlatu na Olimpijskim igrama u Grčkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    11. avgust 2014 | 11:09

    Svaka ti cast, legendo. Jedan od boljih primera svoj deci koja pocinju da treniraju kosarku. Bez i jedne mrlje u karijeri, a vrhunski kosarkas....Zao mi je sto je ikada moralo doci do kraja ove sjajne sportske karijere.....

  • Milos

    11. avgust 2014 | 11:00

    Nisam procitao tekst do kraja ,ali ako to njemu nije bitno pritom je pobredjen ,bolje da ne igra jer se moze jos vise povrediti ;)

  • Amd

    12. avgust 2014 | 01:44

    Najbolji igrac vanamericki igrac ikada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA