SENZACIJA U HRVATSKOJ: Napadač Mančester junajteda stigao u Dinamo! (FOTO)

Zdravko Mamić je pokazao da nije samo maher za prodaju igrača, već i da ih dovede, pošto je isposlovao pozajmicu fudbalera za koga je ser Aleks Ferguson dao pet miliona evra svojevremeno

  • 7

Zdravko Mamić i njegov Dinamo još jednom su pokazali da nemaju premca u balkanskom fudbalu. Osim što iz Dinama talenti odlaze u druge klubove za višemilionske cifre, isto tako "modri" u svoje redove dovode poznate i dobre igrače. Najnoviji primer za to je dolazak Anđela Enrikeza i to direktno iz Mančester junajteda.

Čileanac koji je sjajnim igrama u domovini za Univerzidad da Čile naterao ser Aleksa Fergusona da za njega plati pet miliona evra, sada stiže na pozajmicu među "modre", koji uprkos ispadanju iz kvalifikacija za Ligu šampiona imaju velike ambicije u narednoj sezoni.

- Srećan sam zbog dolaska u Dinamo sa kojim želim učiniti velike stvari. Motivisan sam i želim se dokazati i verujem da je Dinamo odličan klub za to. Pre ekipom su bitne utakmice u Evropi i želim da pomognem da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, pa da tamo napravimo dobar rezultat - rekao je Enrikez na svom predstavljanju.

Talentovani napadač ima samo 20 godina, a zagrabački klub će imati pravo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone ukoliko se predstavi u dobrom svetlu na "Maksimiru". Do sada je upisao tri nastupa za reprezentaciju Čilea i dao dva gola, a pre Dinama je kao pozajmljeni igrač nosio dres Vigana i Redinga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radasin od Babusnicu

    11. avgust 2014 | 18:38

    Ako sam ovog lika ikada video da je obukao dres MU u nekoj zvanicnoj utakmici, evo 100 DEM.

  • Maminjo

    11. avgust 2014 | 19:58

    Mamiću care dođi u Zvezdu daću ti pare!!!!!!!

  • Lupi Dobric

    11. avgust 2014 | 21:08

    Jos samo da ponese ovu majicu sa velikim slovom U tada ce sigurno biti idol bbb i da ga nauce tri rijeci - za dom spreman i eto ti * igracine *.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA