Rezervisti Zvezde bolji od srpskog Šahtjora, blistao Luka Jović!

Crveno-beli bez problema slavili protiv kostolačkog Rudara rezultatom 1:0. S obzirom na to da ime ukrajinskog Šahtjora u prevodu znači Rudar, odlučili smo da se poigramo s naslovom

  • 6

Trend Slaviše Stojanovića u Crvenoj zvezdi, koji je ponedeljkom igrao prijateljske mečeve kako bi razigrao one prvotimce sa manjom minutažom, nastavio je i Nenad Lalatović. Na pomoćnom terenu Marakane gostovao je Rudar iz Kostolca koji je minimalno poražen od rezervista srpskog šampiona 1:0.

Strelac gola odluke bio je talentovani Luka Jović u 23.minutu, na asistenciju novopridoslice Nikole Antića. Crveno-beli su odlično igrali u prvom poluvremenu kada su na terenu bili Jović, Ristić, Gavrić i Jovanović, koji je pokazao da je Zvezdina budućnost.

Hladnog lica kao špricer, mirnog "kockarskog"pogleda, gospodario je ispred gola koji je čuvao Kahriman. U nastavku je svoje mesto ustupio debitantu Mbođu, senegalskom štoperu koji je na probi. Kako je igrao ne bi bilo čudno da najtrofejniji srpski klub potpiše ugovor sa njim.

Rudar nije imao mnogo prilika. Tačnije, nekoliko puta su zalutali u kazneni prostor Kahrimana, ali su brzo isterani. Lalatović je u drugom delu promešao karte tako da je tempo igre drastično opao u odnosu na prvih 45 minuta. Jedinu i najbolju priliku imao je Despotović, ali je gostujući golman Stanojević izbacio u korner.

Za Zvezdu su u prvom poluvremenu igrali: Kahriman, P. Đorđević, Antić, Jovanović, Plisnić, Gogić, Ristić, Bosančić, Gavrić, Despotović i Jović, dok su šansu u drugom delu dobili Ahčin, Čikić, Mitrović, Karaklajić, Mbođ, Jokić i S. Đorđević.

Podsetimo, dok su rezervisti "ginuli" na pomoćnom terenu, ostali prvotimci su odradili redovan trening. Društvo su im pravili Ninković i Bajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki smederevo

    11. avgust 2014 | 21:45

    kaznjenik UEFA ocajan protiv 4 ligasa.To im je merilo a ne lupetanja Terzica .

  • Miiile, još dinamita!

    11. avgust 2014 | 21:26

    Ja pomislio počela liga šampipna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA