ZA DOBRO NAVIJAČA I KLUBA: Mančester junajted zabranio unošenje tableta na Old Traford!

Svi veliki elektronski uređeji poput ajpedova, tableta ili lap-topova zabranjeni su na tribinama "Teatra snova" u novoj sezoni

  • 1

U Mančester junajtedu misle na sve, a naročito na svoje verne navijače. Zato su odlučili da uoči početka nove sezone uvedu i zabranu unošenja tableta i sličnih uređaja veće veličine na svoj slavni "Old Traford".

"Crveni đavoli" će imati premijeru sa novim trenerom Lujem Van Galom na klupi u utorak na poslednjoj proveri pred početak sezone protiv Valensije, ali oni koji budu želeli da ovekoveče taj trenutak moraće to da učine svojim mobilnim telefonima ili fotoaparatima.

- Navijači ne smeju unositi velike uređaje na tribine. Prenosni kompjuteri, ajpedi ili tableti su zabranjeni po ovom pravilniku - navedeno je u mailu koji su dobili svi navijači kluba iz grada tekstila.

U Junajtedu su doneli ovakvu odluku, jer smatraju da bi gledaoci sa velikim elektronskim uređajima zaklonili pogled onima koji sede iza njih, ali i zbog straha da bi tim uređajima neko mogao da snima utakmicu što bi ugrozilo njihov ugovor za TV prava.

Evo i spiska stvari koje pristalice i simpatizeri engleskog tima mogu da unesu na stadion: mabilni telefoni i slabije kamere, zastave, transparenti do dva metra dužine, mali kišobrani i manje flašice sa vodom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA