SAŠA ILIĆ IZVISIO: Uprava Partizana po kapitenu poručila da nema para za plate igračima!

Legenda crno-belih boravila je u ponedeljak na stadionu kako bi saznala od rukovodstava kada bi fudbaleri mogli da očekuju isplatu bar dela zaostalih primanja, međutim, napustio je Humsku ulicu praznih šaka

  • 30

Partizan se nalazi u velikom problemu koji preti da postane još veći. Nakon što se uoči revanš meča protiv Ludogoreca pisalo o dugovanju kluba prema fudbalerima i zaposlenima i govorilo čak i o izbijanju štrajka, situacija se posle toga smirila, ali daleko je od konačnog rešenja, jer je klupska kasa očigledno prazna.

To je imao priliku da oseti i legenda kluba i najstariji igrač Saša Ilić koji je bio poslat u ponedeljak u prostorije u Humskoj kako bi porazgovarao sa upravom na temu isplate zaostalih dugovanja u ime svojih saigrača. Međutim, dobio je kratak i jasan odgovor da novca nema, kako prenosi "Sport".

Kapiten je što je još najgore napustio stadion i bez obećanja kada bi ta situacija mogla da se promeni. Zato su finansijski problemi koji već duže vreme muče vicešampiona Srbije, samo produbljeni, jer kako se pisalo u javnosti, igrači nisu dobili nijedan deo plate još od pre Uskršnjih praznika.

Zbog svega ovoga se sve više šuška da bi pojedinci mogli da zatraže raskid ugovora na štetu kluba i pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelen

    12. avgust 2014 | 00:15

    Evo ovako kao grobar kazem sledece: Sale ti kao kapiten reci svojim igracima da ne izadju na narednu utakmicu i trazite smenu lopvskih prokletnika.. PS nisam od onih koji su se sprdali na racun zvezde, naprotiv znao sam da ovo ceka i Partizan.

  • vwb

    12. avgust 2014 | 08:20

    Ovo mi nije vest za podbadanje,jer je i moj voljeni klub u buli,ali nije mi jasno,kako u ovoj kvazi drzavi niko ne postavlja pitanje,gde je zavrsilo skoro 100 miliona eura,od prodaje dece!?Za razliku od Cz koja godinama nije imala ozbiljan transfer,ovde su bar kroz medije,provlacene ozbiljne cifre!

  • Bobolino

    12. avgust 2014 | 00:12

    Комедија, се наставља. Катанац.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA