Ovoj ženi navijači prete smrću! Saznajte zašto!

Zbog čitave situacije policija joj je naredila da se skloni iz grada na određeno vreme

  • 3

Eliminacija Legije iz Varšave iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog greške klupske administracije, iako su na terenu zaslužili prolaz u plej-of, izazvala je pravi skandal u fudbalskim krugovima u Poljskoj, a šampion te države se mora se priznati propisno obrukao, jer takav propust nije svojstven velikim klubovima.

Čini se da zbog svega toga ispašta službenica Marta Ostrovska koja je označena kao glavni krivac za kaznu, a navijači ovog kluba su otišli toliko daleko da joj svakodnevno upučuju pretnje smrću. Ona je sve to uredno prijavila policiji, a organi reda i mira su joj preporučili da bi za njenu bezbednost bilo najbolje da napusti grad na određeno vreme.

- U nekoliko navrata klub je dobio telefonske pozive u kojima ljudi traže moju adresu, a bilo je i pretnji - rekla je Ostrovska, koja je jedina žena na mestu direktora u evropskom fudbalu.

Inače administrativna greška zbog koje je Legija kažnjena odnosi se na fudbalera Bartoša Berezinskog, koji je zbog crvenog kartona prethodne sezone bio suspendovan na tri meča neigranja, i on je propustio duele u 2. kolu protiv Sent Patriksa, kao i prvi meč trećeg kola protiv Seltika, a zaigrao je u poslednja tri minuta revanša.

Međutim, greška je u tome što on nije bio registrovan za utakmice protiv irskog  predstavnika, te tako ispada da nije odradio dva meča suspenzije, već samo prvi susret sa Škotima, jer prema pravilima UEFA da bi igrač odradio kaznu on mora da bude licenciran. Inače, poljski prvak je u utorak uložio zvaničnu žalbu na kaznu i ne namerava da odustane od Lige šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosi

    12. avgust 2014 | 21:45

    J.... fudbal kad zene ucestvuju u njemu

  • Werp690

    12. avgust 2014 | 21:33

    Stvarno ce biti glupo ako izbace iz LS,a igrac je odigrao celih 3 minuta u odlucujucem mecu,a zasluzeno su zgazili Seltik!

  • peki

    12. avgust 2014 | 23:23

    A da se vrate ulozene pare na kladzi za prolaz Seltika dalje i da se obracuna koliko su izgubili kladionicari kesa zbog ove NAMESTALJKE VEKA...Smesno dokle ide kladionica..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA