Felaini u nadoknadi obradovao Van Gala, 2 gola Košte za 7 minuta (FOTO) (VIDEO)

Junajted savladao Valensiju rezultatom 2:1, dok je Čelsi bio bolji od Real Sosijedada sa 2:0

  • 0

Našao se belgijski reprezentativac Maruan Felaini na ''crnoj listi'' Mančester junajteda i Luja Van Gala, ali bi golom protiv Valensije mogao da kupi poverenje holandskog stručnjaka koji je pobedio na Old Trafordu samo zahvaljujući golu veziste u nadoknadi vremena - 2:1 (0:0).

Podrhtavao je ''Teatar snova'' uoči poslednjeg pripremnog meča ove sezone, a ujedno i prvog u Mančesteru. Ne toliko zbog gostovanja valesnije koliko zbog toga što su navijači mogli da vide svoje miljenike, ali i novog menadžera Van Gala.

Upravo je Holanđanin bio centralna figura prilikom izlaska na teren jer je ''trčao'' na sve strane kako bi potpisivao autograme. Nakon mrtvih prvih 45 minuta, Junajted je poveo u 49. minutu golom Darena Flečera koji je, dok je bio zdrav, bio nezamenjiv šraf Aleksa Fergusona, a izgleda da će i kod Van Gala.

Izjednačila je Valensija preko Rodriga u 71. minutu, a da publika sa Old Traforda mirno ode kući i zadovoljno sačeka subotu i meč sa Svonsijem (13.45), pobrinuo se čovek čiji bi ostanak u Junajtedu predstavljao prvorazredno iznenađenje - Maruan Felaini.

ŠOU KOŠTE ZA SEDAM MINUTA

Na Stamford Bridžu gostovao je drugi španski klub Real Sosijedad koji je za samo sedam minuta torpedovan od strane Dijega Košte. Španac je najpre pogodio u 57. sekundu meča i najavio dobru sezonu, da bi u 7. minutu postavio konačan rezultat meča - 2:0.

Odlična uvertira za prvo kolo kada Olavci u ponedeljak gostuju novom prvoligašu Barnliju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA