Junajted izabrao Vidićevog naslednika!

Novi kapiten Đavola biće Vejn Runi, dok je njegov zamenik Daren Flečer

  • 0

Nakon pobede nad Valensijom u generalci pred start Premijer lige, Luj Van Gal je odlučio ko će biti novi kapiten Mančester junajteda. Kao što se pretpostavilo naslednik Nemanje Vidića sa trakom na ruci biće Vejn Runi, dok će njegov zamenik biti Daren Flečer.

- To je velika čast za mene i moju porodicu. Timski duh je oduvek bio visok u našoj svlačionici i veoma sam srećan što je menadžer izabrao baš mene. jedva čekam meč protiv Svonsija u subotu - rekao je Runi koji je promašio penal protiv Valensije, a na njegove reči se nadovezao i Van Gal:

- Flečer je veoma popularan u svlačionici i biće kapiten kada vejn nije na terenu. Istinski je lider i njih dvojica će zajedno da odrađuju sjajan posao.

Podsetimo, Runi je u Junajted stigao 2004. godine i za to vreme uspeo je da postigne 158 premijerligaških golova što ga čini jedinim fudbalerom slavnog kluba kojem je tako nešto pošlo za rukom u tom periodu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA