Radmanović i Atlanta ne znaju da stanu

Treća vezana pobeda "Houksa" uz 14 poena srpskog internacionalca...

  • 0

Atlanta je u Nju Džersiju stigla do treće vezane pobede, Minesota sa Miličićem, a bez Pekovića nastavila sa toplo hladnim igrama, dok je startna petorka Njujorka je u pobedi nad Šarlotom postigla skoro sve poene "Niksa" u noći između ponedeljka i utorka.

Najavljivali su mnogi stručnjaci u SAD sezonu iz snova Atlanta Houksa. Tako nešto već može da se nasluti, jer mlada i odlična defanzivna ekipa u serijama pobeđuje u najjačoj ligi na svetu.

Srpski internacionalac Vladimir Radmanović sa 14 poena imao je zapaženu ulogu u pobedi u Nju Džersiju 106:101. Za 39 minuta koliko je proveo na parketu ostvario je i šest skokova. Goste su poenterski predvodili Džoš Smit (26) i Džoe Džonson (22), tandem gostiju koji je Netse ostavio na učinku 2-8 i bez trijumfa kod kuće.

Miličić ne može protiv Galinarija

Minesota ne može da veže dve pobede. Darko Miličić, starter "vukova" pod košem u Torontu nije imao svoje veče. Uz šest poena učinku je dodao i pet skokova, što nije bilo dovoljno da se nosi sa neverovatnim Andreom Barnjanijem (31 poen). Italijan je počeo sezonu iz snova, praktično sam vuče "Reptorse", pa posle pobede 97:87 trenutno je na 22,8 prosečnih poena po utakmici.

Važan trijumf je ostvario Njujork. Startna petorka Niksa u Medison Skver Gardenu je postigla skoro sve poene (88) u tesnoj pobedi nad Šarlotom 91:88. Karmelo Entoni i Amare Stodemajer su se smenjivali u serijama poena, na kraju prvi je imao 22, drugi 25, a pridružili su im se i Tajson Čendler sa 20, odnosno Iman Šumpert sa 16 poena.

U ostalim mečevima izdvaja se nova, peta gostujuća pobeda Filadelfije. Ostvarena je pobeda u Indijanapolisu, dok je Čikago u poslednjoj četvrtini napravio velikih 24:9 za ubedljivu pobedu protiv smušenog Detroita. Denver je poklekao protiv Nju Orleansa, prvi put ove sezone na domaćem terenu.

Rezultati:

Filadelfija - Indijana 96:86

Toronto - Minesota 97:87

Nju Džersi - Atlanta 101:106

Njujork - Šarlot 91:87

Čikago - Detroit 92:68

Denver - Nju Orleans 84:91 

(telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA