MILOSAVLJEVIĆ: Bilo je glupo da razmatram ponudu Zvezde!

Košarkaš Partizana nije ni razmatrao prošlogodišnju ponudu crveno-belih, jer je godinama igrač Partizana i kapiten ekipe

  • 32

Dragan Milosavljević je doneo odluku da posle oporavka od teške povrede koja ga je zadesila prošle sezone i ove godine ostane u taboru šampiona Srbije, Partizana!

Uprkos velikom broju odlazaka igrača i teškoj materijalnoj situaciji kapiten je odlučio da ostane, a ciljevi za narednu godinu su poznati.

- Idemo postepeno kao i svake godine i naravno da je cilj da se vratimo u Evroligu. A titule, one su uvek cil. Bićemo rasterećeni zbog svih problema, mnogi su nas već sada otpisali, ali mislim da greše - rekao je Milosavljević za "Naše novine", a zatim i potvrdio da se večiti rival Crvena zvezda interesovao za njega:

- Prošle godine sam imao ponudu od Crvene zvezde, ali mislim da sam dugo u Partizanu, kapiten sam i glupo je bilo da uopšte razmišljam o tome - rekao je kapiten crno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    14. avgust 2014 | 11:35

    Normalno i sasvim prirodno,ko bi iz Institucije u prostituciju,postoji cast,dostojanstvo i junastvo ! GROBARI su jedinstveni i posebni,iz Svetinje se ne odlazi,u nju se dolazi...Tomasevic,Luka Bogdanovic,Vujanic..sada Milutinovic..ranije Stojke u fudbalu,a ne kao Gurovic,"navijac" cz a dosao u Partizan i kada ga Dule najuri on se ljuti i sada recimo Bosancic,koji je igrao za Partizan,a navija kao za cz,pa ja nikada za pare ne bih prodao dusu djavolu..ona je sve sto nam ostaje,Dusa,ljubav prema Partizanu i porodici,a i vreme-koje ne mogu da nam uzmu i zustave..a vreme radi za Svetinju !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Crazy North

    14. avgust 2014 | 09:22

    I ako sam navijač Crvene Zvezde, pozdravljam ovakvu izjavu i odluku. Time jasno pokazuje pripadnost i privrzenost klubu.

  • MikiGrobar

    14. avgust 2014 | 08:50

    Gagi kralj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA