Mega ipak trenira u Železniku?

Košarkaši ABA ligaša Mege došli su u četvrtak na trening u Železnik, mada iz kluba poručuju da će sledeće nedelje obelodaniti gde će njihov tim trenirati kad počne sezona

  • 7

Košarkaši Mege nekada Mega Vizure prve treninge po okupljanju tima rade u hali u Železniku, koja pripada košarkaškom klubu Crvena zvezda.

Mega je inače ostala bez tehničkog partnera i dvorane Vizura u Zemunu i zato na početku pripreme moraju da se snalaze za halu. Bar što se tiče treninga, jer je još ranije saopšteno da će Mega sledeće sezone u ABA ligi igrati u Sremskoj Mitrovici

Međutim, oko mesta treninga na startu sezone bilo je dosta polemike. Naime, tvrdilo se da je Crvena zvezda uspela da dovede Nemanju Dangubića iz Mega Vizure, upravo zbog toga što je Megi obezbedila halu za trening, ali su to crveno - beli demantovali.

Bilo kako bilo, ove fotke pokazuju da Mega ipak trenira u Železniku, za sada. Mada kako smo saznali iz kluba, tek sledeće nedelje će saopštiti javnosti gde će trenitati u sledećoj sezoni.

Na treningu su viđeni sve golobradi mladići, kao što je Mega uvek i forsirala a predvode ih starosedeoci Nikola Jokić, Nenad Miljenović i Andrija Bojić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    15. avgust 2014 | 07:56

    Ako i treniraju u Železniku zašto je to kao važna tema?

  • PFC BLOKOVI

    15. avgust 2014 | 11:43

    Zato sto to govori kako je kkfmpcz doveo dangubica za dzabe. vi vama halu, vi nama igraca.

  • Dragan

    15. avgust 2014 | 14:01

    Po koji put su uhvaceni u lazi...sad ce Coki i njegovi spin majstori da objave da to nije istina i ko mu pokaze snimak Coki ce licno da ga pojede..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA