GREŠKA SUDIJE VEĆ U 1. KOLU: Glođović svirao penal, a prekršaj bio van šesnaesterca! (VIDEO)

Naknadnom analizom snimka sa meča Jagodina - Mladost Lučani utvrđeno je da je faul koji je prethodio jedanaestercu za goste bio van kaznenog prostora

  • 2

Prethodnu sezonu Jelen Superlige Srbije jedna od najslabijih tačaka bile su sudije, na koje su se konstantno čule kritike i žalbe, a čini se da bi i ove godine mogla biti ista situacija. Pošto se već dogodila greška arbitra koja je uticala na konačan ishod jednog meča, a Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije je već dodelila slabu ocenu Vladu Glođoviću.

Delilac pravde iz Vrbasa bio je glavni sudija na meču Jagodina - Mladost Lučani koji je završen rezultatom 1:1, a gosti su do pogotka i boda došli sa bele tačke, nakon što je prethodno fauliran njihov igrač. Međutim, nakon pregledanja snimka utvrđeno je da je prekršaj bio načinjen van kaznenog prostora, tako da Glođović nije trebalo da dosudi najstrožu kaznu, već samo slobodan udarac.

Zbog svega ovoga verovatno će se desiti da arbitar sa znakom FIFA ne bude delegiran za nekoliko narednih kola srpskog šampionata, ali sačekajmo prvo zvaničnu odluku Sudijske komisije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile pesic

    14. avgust 2014 | 19:48

    Kakav majstor sa bele tacke

  • Jagodinac

    14. avgust 2014 | 20:54

    Jel' to isti onaj sto je isti penal svirao Jagodini protiv Zvezde u sred Beograda!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA