LUKOVIĆ NA MARAKANI: Hoće li se konačno ispuniti želja Zvezdaša?

Na žalost navijača crveno-belih iskusni defanzivac za sada samo trenira i održava formu, ali nikad ne ne reci nikad

  • 19

Aleksandar Luković ponovo najdražem stadionu! Bila bi ovo prava vest za sve navijače Crvene zvezde, ali i trenera Lalatovića i čelnike kluba, međutim, iskusni defanzivac za sada samo trenira sa svojim nekadašnjim klubom kako bi održao formu.

Velika želja svakog trenera i svake uprave crveno-belih u poslednjih 4-5 godina ponovo se nalazi na Marakani, međutim, on je dobio dozvolu od kluba da trenira zajedno sa ostalim igračima, baš kao što to čine Miloš Ninković, Boban Bajković i ostali u iščekivanju inostrane ponude.

Bivši fudbaler Udinezea i Zenita je prvo u sredu samo sa tribina posmatrao trening igrača šampiona Srbije, a već dan kasnije je počeo da radi na održavanju forme zajedno sa njima. Nema sumnje da bi se mnoge pristalice tima iz Ljutice Bogdana silno obradovale kada bi popularni Lune pristao da još jednom obuče dres u kome je ponikao, međutim, o tome se za sada ne govori.

Inače, Luković je poslednjih nedelja bio dovođen u vezu sa povratko u Italiju, odnosno angažmanom u Sampdoriji, jer je poznato koliko njegove kvalitete ceni bivši selektor Srbije, a sada šef stručnog štaba ekipe iz Đenove, Siniša Mihajlović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paranormal

    15. avgust 2014 | 01:11

    daj batalite nas više s tim lukovićem! smorio je lik ali skroz!

  • Banja Luka slavi titulu !

    15. avgust 2014 | 08:55

    Ne trebas nam idi u kinu mlati pare !

  • canda

    15. avgust 2014 | 06:59

    Lukovicu sto se igras sa Delijama?Ti da si pravi potpisao bi na 6 meseci i svima bi bilo ok.malo si zaradio pa jos hoces.Zvezda te je napravia pa vrati joj bar 6 meseci igraj za Dz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA