Ana nastavila dominaciju za četvrtfinale Sinsinatija (FOTO)

Srpkinja nakon sat i 55 minuta borbe po deseti put savladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu rezultatom 2:1

  • 2

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju pošto je nakon skoro dva sata borbe savladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu rezultatom 2:1 (6:2, 2:6, 6:3).

Ovo je neverovatna 10. pobeda Srpkinje od 11 WTA mečeva, koliko je igrala protiv Ruskinje čime je nastavila dominaciju nad ovom teniserkom, a naredna protivnica biće Ukrajinka Ekline Svitoline.

Meč nije dobro počeo po Anu jer je već na početku izgubila svoj servis, da bi Ruskinja ubrzo stigla i do 2:0. Tada je usledio potpuni preokret Ivanovićke koja je, velikom mukom, vezala šest uzastopnih gemova i praktično izgubljen set rešila u svoju korist.

Drugi nije, pošto je Kuznjecova naučila iz svojih grešaka. Ponovo je oduzela servis na početku, ali je do kraja uspela da ga zadrži. Jeste da je Ana imala jedan brejk od četiri pokušaja, međutim i Ruskinja je tokom drugog seta bila na visini zadatka.

Najveća borba viđena je u trećem, odlučujućem, setu kada je Ruskinja imala 3:1. Uspela je Ana da napravi brejk, zatim se izvuče da ponovo ne izgubi servis, da bi potom u osmom stigla do 5:3 i šanse da odservira trijumf. Uspela je i zasluženo je prošla u četvrtfinale.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA