TRAŽI MILIJARDU DOLARA: Advokat tuži FIFU zbog lošeg suđenja!

Jedan kolumbijski advokat odlučio da tuži FIFU, ali je dodao da će sav novac, ukoliko dobije, uplatiti u humanitarne svrhe

  • 3

Kuda ide ovaj svet? Kolumbijski advokat Aurelio Himenes odlučio je da tuži FIFU i traži odštetu od milijardu evra kao moralnu nadoknadu zbog lošeg suđenja na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Himenes navodi da je tokom Mundijala blo dosta grešaka od strane sudija, a jedna takva na meču između Brazila i njegove Kolumbije mogla je da ga košta života. Kao glavne razloge navodi to što sudija na ovom meču nije kaznio Zunigu nakon starta nad Nejmarom, kao i brojne grube startove nad Rodrigezom.

- Osećao sam se veoma loše, srce mi se slomilo, srčani ritam bio mi je poremećen i rođaci su me odveli u urgentni centar. Bio sam okružen unucima koji su plakali - izjavio je 74-godišnji Himenes koji je istakao da ima dokaze za sve u vidu svedočenja fudbalskih velikana (Pele, Maradona i drugi), kao i pojedinih sudija:

Rešio sam da tužim FIFA u pravnom sistemu Kolumbije jer je na SP bilo mnogo grešaka sudija koje su oštetile timove mnogih zemalja, uključujući i Kolumbiju.

Himenes je dodao da će, ukoliko dobije parnicu, sav novac dati u humanitarne svrhe za pomoć deci u Kolumbiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA